Dispatcher à Zulte

When you need to be sure, dat is waar SGS voor staat. Bij SGS bieden wij jou namelijk double layer sureness, dubbellaagse zekerheid. Als wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering, staan wij garant voor kwaliteit en integriteit. Wereldwijd hebben wij ca. 2600 kantoren en bijna 89.000 enthousiaste medewerkers. In België geven ca 1850 collega’s dagelijks het beste van zichzelf om onze klanten zo efficiënt en professioneel mogelijk verder te helpen. SGS heeft een indrukwekkende diversiteit aan diensten. De afdeling Geotechniek verzorgt een uitgebreid gamma aan geotechnische onderzoeksdiensten zoals sonderingen, grondboringen, plaatsen van peilbuizen, plaatproeven en doorlatendheidsproeven. Naast de on-site ond

Description du poste

Aan de hand van bestellingen voor onderzoeken die via de klanten binnenkomen, maak je de dagelijkse planning op voor de sondeermeesters en techniekers. Waar nodig stuur je de gemaakte planning bij.

Je bent het interne en externe aanspreekpunt voor onze klanten en medewerkers.

Je staat in voor het aanmaken en verwerken van de werkopdrachten en de opvolging van de uitgevoerde opdrachten.

Je bereidt alle dossiers voor: informatie over de uit te voeren proeven/metingen, verwittigen van klanten, informatie over de locatie en bereikbaarheid, contactgegevens van de klant, ...

Je bekijkt welke sondeermeester of technieker over de nodige kwalificaties en materiaal beschikt om de gevraagde inspecties te kunnen uitvoeren.


Ervaring in planning of dispatching is een must; een technische achtergrond en/of een basiskennis bouw is een groot voordeel.

Je beschikt over de nodige communicatieve vaardigheden en bent voldoende assertief en matuur om onze techniekers aan te sturen, op te volgen en te motiveren.

Wij zijn op zoek naar een klantgericht persoon die organisatorisch, resultaatgericht en analytisch tewerk gaat.

Je bent uiteraard flexibel, stressbestendig en hebt geen 9-to-5 mentaliteit.

Naast een perfecte beheersing van het Nederlands, heb je een goede kennis van het Frans.

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Zulte
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Date de publication
28-05-2022
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Autres | Technicien de service | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Postuler maintenant

Partager cette offre