Malheureusement cette offre n'est plus active

MEDEWERKER BACKOFFICE à Sint-Martens-Latem

groot Gent | Medewerker backoffice | Beleggingen en leven | Pensioensparen, IPT, VAPZ | Eerste ervaring in bank/verzekeringen of enthousiaste schoolverlater | PCP attesten is plus | Administratief | Bank | Verzekeringen |1086369 Over de organisatie Onze klant is een onafhankelijke speler gevestigd in regio Gent, en is gespecialiseerd in financieel advies op vlak van vermogensplanning, pensioenopbouw, successie regeling en financiële bescherming. Het kantoor is in volle groei, mede door diverse overnames. Ter uitbreiding van het huidige team van 16 mensen, zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een Medewerker Backoffice. Ben je een starter die administratief sterk is of heb je reeds enige ervaring in b

Description du poste

Jouw nieuwe functie
Als Medewerker backoffice zal je meewerken in het team Leven en Beleggingen. In eerste instantie bied je vooral ondersteuning aan de dossierbeheerders door het overnemen van administratieve taken. Zo zal je oa instaan voor het verwerken van gegevens in de database, briefwisseling, voorbereiding van dossiers, … Je wordt intussen opgeleid op vlak van technische kennis, zodat je in drukke periodes kan inspringen bij de dossierbeheerder en kan communiceren met de klanten bij hun vragen over de producten of fiscaliteit. Op termijn is het de bedoeling om door te groeien tot volwaardig dossierbeheerder en voorstellen rond pensioensparen, IPT, VAPZ, … op te maken en te verwerken.Jouw profiel
Om in aanmerking te komen voor deze job als Medewerker backoffice, ben je idealiter in het bezit van een Bachelordiploma Financie- en verzekeringswezen en bijgevolg ook van de nodige PCP attesten. Een eerste (administratieve) bankervaring een troef maar niet noodzakelijk, bijkomende opleiding en coaching on the job is voorzien. Je hebt sowieso een sterke interesse in de financiële wereld en in fiscaliteit en bent bereid om op korte termijn de nodige kennis op te doen.
Je bent een open en vlot persoon en communiceert gemakkelijk. Je bent administratief sterk en werkt punctueel en nauwkeurig. Verder ben je IT minded en leer je snel nieuwe IT systemen aan. Je bent leergierig en toont de interesse om je kennis op financieel vlak uit te breiden.


Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Sint-Martens-Latem
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Finance / Comptabilité
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Finance / Comptabilité | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite