AP ACCOUNTANT à Kortrijk

Kortrijk | Internationaal HR bedrijf | Telewerk 2 dagen per week | Flexibele werkuren | 1087704Over de organisatie Hays is wereldwijd de nummer één in rekrutering van vaste, tijdelijke en freelance medewerkers: elke minuut bezorgen we iemand een job. Op LinkedIn zijn we het meest gevolgde rekruteringsbedrijf, waardoor ons netwerk enorm is. Die goede naam en dat vertrouwen verdienen we in België dagelijks vanuit onze acht kantoren in onze Great Place to Work. Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Jouw nieuwe functie
Je werkt binnen een hecht team van 8 collega's op finance en zal concreet instaan voor alles van leveranciersboekhouding binnen Hays België. Jouw takenpakket bestaat uit het verwerken van de aankoopfacturen waarbij je ook verantwoordelijk bent voor de goedkeuringsflow en voor het voorbereiden van de uitgaande betalingen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor externe leveranciers en je behandelt ook alle interne vragen m.b.t. de leveranciersboekhouding. Verder sta je ook in voor een aantal andere administratieve taken. Op termijn kan dit takenpakket uitgebreid worden met meer taken. Je rapporteert aan de Accounting Manager.


Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
De ideale kandidaat voor deze vacature kan een bachelor/graduaat accountancy-fiscaliteit voorleggen of je bent gelijkwaardig door ervaring. Een eerste werkervaring is een plus, maar we motiveren schoolverlaters ook om te solliciteren. Je beheert een uitstekende kennis van het Nederlands, maar een Frans of Engels telefoontje schrikt jou ook niet af. Bovendien werk je vlot met de courante pc-toepassingen zoals Word en Excel. Tot slot ben je communicatief ingesteld en ben je een echte teamspeler.

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Kortrijk
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Télétravail
Date de publication
21-06-2022
Secteur
Finance / Comptabilité
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Finance / Comptabilité | Conseiller financier | Télétravail | Grade de Master

Postuler maintenant

Partager cette offre