Sales Representative Milieu laboratoria à Antwerpen

When you need to be sure, dát is waar SGS voor staat. Als wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering, staan wij garant voor kwaliteit en integriteit. Wereldwijd telt de SGS-familie bijna 89.000 enthousiaste medewerkers. In België geven ca 1850 collega’s dagelijks het beste van zichzelf om onze klanten zo efficiënt en professioneel mogelijk verder te helpen. De activiteiten binnen onze afdeling Environmental and Industrial Hygiene Testing zijn toonaangevend voor milieukundige en specialistische analyses (dioxines, PFAS, gebromeerde vlamvertragers, PPCP, …) voor de industrie. Wij verlenen diensten aan diverse ondernemingen zoals productiebedrijven en KMO’s, maar ook aan overheden. We zoeken hierbij steeds naa

Description du poste

Als commerciële relatiebouwer weet je als geen ander klanten te overtuigen, breng je onze waarden over en ben je het gezicht van SGS.

Een greep uit jouw takenpakket:

  • Samen met de rest van het team leg je de focus op het identificeren van nieuwe opportuniteiten en het uitbreiden van de diensten van ons milieu- en specialiteitenlaboratorium. Hierbij ligt de focus vooral op het analyseren van oppervlakte-, afval- en grondwater, afvalstoffen, luchtstalen, enz. Onze labo’s zijn m.a.w. dagelijks actief binnen diverse milieuproblematieken en proberen op die manier een positieve bijdrage te leveren aan een schoner milieu.
  • Je gaat via prospectie en netwerking actief op zoek naar potentiële klanten, overheidscontacten, federaties en diverse strategische partners.
  • Dankzij jouw uitmuntende sales skills identificeer je de noden van onze B-to-B klanten en zet je deze om in sales opportuniteiten en passende offertes.
  • Je ondersteunt allerlei commerciële activiteiten zoals beurzen en mailings.
  • Je beheert en onderhandelt zelf alle prijsafspraken bouwt een solide vertrouwensrelatie met alle betrokkenen op.

Je hebt bij voorkeur een bachelor of master diploma behaald in een wetenschappelijke richting zoals (bio)chemie, biologie, milieu, … of hebt zeer grote interesse om je in deze disciplines te verdiepen. Relevante en/of commerciële werkervaring in de milieusector is uiteraard een groot pluspunt.

Je bent commercieel in hart en nieren. Door je creativiteit zie je opportuniteiten en weet je deze te verzilveren door volhardend en proactief te werk gaan. 

Zelfstandigheid, flexibiliteit en gedrevenheid zijn jouw voornaamste troeven.

Je bent een positief ingesteld en matuur persoon, die empathie aan diplomatie koppelt.

Door jouw uitstekende dossierkennis en sterke communicatievaardigheden kan je als professional op hoog niveau onderhandelen met onze klanten.

Je bent vertrouwd met het maken van overtuigende sales presentaties.  Kennis van Power BI is een pluspunt.

Een goede kennis van het Nederlands en Engels is noodzakelijk. Kennis van bijkomende talen zoals Frans is uiteraard een pluspunt.

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Antwerpen
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Télétravail
Date de publication
01-06-2022
Secteur
Ingénieurie mécanique
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Ingénieurie mécanique | Télétravail | Grade de Master

Postuler maintenant

Partager cette offre