MEDEWERKER VERZEKERINGEN à Gent

Oostakker | Medewerker verzekeringen | Ervaring in verzekeringen naar particulieren of starter | Polisbeheer | Schadebeheer | Proactief | Commercieel | Administratief | Insurance | 1088322 Over de organisatie Onze klant is een zelfstandig KBC verzekeringskantoor in Oostakker. Het huidige team telt 6 mensen en streeft dagelijks naar een persoonlijke en kwaliteitsvolle service, met steeds een langetermijnvisie in gedachten. Ter uitbreiding van het team zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een Medewerker Verzekeringen. Heb je reeds ervaring in verzekeringen of ben je een enthousiaste starter? Dan is deze uitdaging wellicht iets voor jou! Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige

Description du poste

Jouw nieuwe functie
Als Medewerker verzekeringen ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor het schadebeheer naar particulieren, en later naar zelfstandigen. Het is de bedoeling om geleidelijk aan door te groeien en ook het productiebeheer naar zowel particulieren als zelfstandigen op te volgen. Uiteindelijk zal je een heel gevarieerd takenpakket krijgen in de verschillende verzekeringstakken (BOAR en leven). Je zal adviesgesprekken voeren met bestaande particuliere klanten en zelfstandigen en zo de verzekeringsportefeuilles proactief verder uitdiepen. Je hebt een luisterend oor voor de noden van de klanten en zal een oplossing op maat aanreiken. Hiervoor maak je offertes en polissen op en onderhandel je waar nodig met de maatschappij. Verder sta je in voor een correcte opvolging van de schadegevallen, waarbij je enerzijds in contact staat met de maatschappij maar ook jouw klanten op de hoogte houdt van de stand van zaken in hun schadedossier.


Jouw profiel
Om in aanmerking te komen voor deze job als Medewerker verzekeringen, ben je in het bezit van een hoger diploma en kan je reeds een eerste ervaring in de verzekeringswereld voorleggen. Je bent bereid om bijkomende opleidingen te volgen en de nodige attesten te behalen indien nodig. Als gemotiveerde schoolverlater met groeipotentieel kan je ook in aanmerking komen, mits de wereld van verzekeringen jou enorm boeit.
Je bent communicatief, klantgericht en administratief sterk. Daarnaast kan je inspelen op commerciële opportuniteiten. Het opbouwen van een langetermijnrelatie staat voor jou centraal. Verder ben je collegiaal, dynamisch en kan je zelfstandig werken. Je hebt een positieve uitstraling en toont de juiste attitude.

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Gent
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Télétravail
Date de publication
09-06-2022
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Autres | Télétravail | Grade de Master

Postuler maintenant

Partager cette offre