Technical Writer à Gent

Bij SGS kan je kiezen. Allereerst uit onze verschillende vacatures. Maar je hebt bij SGS nog een andere keuze.  Kies je voor verdiepen of kies je voor verrijken? We zijn niet alleen op zoek naar collega’s die de diepte van hun vakgebied ingaan. We zijn net zo hard op zoek naar verbinders, collega’s die onze indrukwekkende diversiteit aan diensten kunnen koppelen. Aan elkaar. En daarmee onze dienstverlening verrijken.  SGS is wereldleider als het gaat om inspectie, controle, analyse en certificering. We zijn zelfs de wereldwijde benchmark voor kwaliteit en integriteit.  Daar zijn we waanzinnig trots op. Net als op onze ruim 90.000 collega’s die onze klanten bijstaan wereldwijd, of wat dacht je van onze 1800 medewerkers alleen al in België? 

Description du poste

In je functie van Technical Writer zal je verantwoordelijk zijn voor de uitwerking van handleidingen en e-learnings van onze klanten. Deze zijn steeds van technische aard dus een goed begrip van mechanica, software, productielijnen en -processen ... zijn noodzakelijk.

Je werkt hier nauw samen met de projectleider, de klant en onze revisoren.
Door je vergaarde interesse in techniek weet je vaktechnische teksten te vertalen naar practical guides. Hierbij maak je gebruik van visuals en kan je iets op een eenvoudige manier duidelijk maken. De hoofdbetrachting van onze guidlines is dat deze zeer klantvriendelijk en praktisch zijn voor onze klanten


Voor deze functie van Technical Writer richten we ons op kandidaten met een technische achtergrond. Dit kan door opleiding en/ of door ervaring zijn.

Belangrijk is dat je kan aantonen dat je een gezonde nieuwsgierigheid hebt naar verschillende technieken en industrieën. De draagwijdte kan gaan van software, productielijnen hydralaulica, automotive, elektromechanica, …

Naast je technische bagage kan je zeer vlot met MS office werken en heb je natuurlijk een ‘goede pen’.
Een groot aantal van opdrachten zijn Engelstalig dus een zeer goede beheersing van het Engels is een must.

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Gent
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Date de publication
30-05-2022
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Autres | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Postuler maintenant

Partager cette offre