Bachelors IT met interesse in Software Testing à Diegem

Je IT-diploma op zak en op zoek naar je eerste werkervaring? Dan ben jij de starter die wij zoeken!   Is Software Testing jou onbekend? Geen probleem! Wij organiseren een 4-weken durende interactieve opleiding waarin we je klaarstomen voor je eerste project dat allicht in Gent zal plaatsvinden.  Je bent daarnaast ook bereid om te werken op projecten in regio Brussel. Onze opleiding bereidt je voor om als software tester aan de slag te gaan en jouw persoonlijke carrière coach ondersteunt je in je verdere groei.   Afhankelijk van je eigen ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien tot Test Automator, Test Coördinator en Test Specialist. Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, inform

Description du poste

Na je opleiding start je als software tester bij een van onze klanten. Daar speel je een sleutelrol binnen het development proces en kom je in aanraking met de verschillende afdelingen binnen IT en de business.

 

Je vertaalt de functionele analyse naar een testplan en concrete testscenario’s en voert software tests uit op web, mobile en cloud applicaties.

 

Verder documenteer je de defects die je vindt in een Test Management tool (zoals Micro Focus ALM, Azure DevOps, Jira) en bespreek je deze met het development team.

 

Je hertest de oplossing die de developer aanreikt, daarna test je de impact van die oplossing op de software.


Je hebt recent jouw IT-opleiding met succes afgerond, bent analytisch ingesteld, hebt oog voor details en werkt nauwgezet en gestructureerd? Dan heb je alvast het juiste profiel om een goede tester te worden.

 

Communiceer je vlot in het Engels en het Nederlands of het Frans, pas je je snel aan in een veranderende werkomgeving en is je dagelijks verplaatsen naar onze klanten in de regio’s Gent en Brussel voor jou qua reistijd perfect doenbaar?

Dan heb je ook nog eens voldoende consultancy-bloed door je aders stromen.

 

Je kan starten op 19 september 2022, want dan beginnen wij eraan! De opleiding zelf zal doorgaan in ons hoofdkantoor te Diegem.

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Diegem
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Télétravail
Date de publication
09-06-2022
Secteur
Informatique / Télécommunication
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Informatique / Télécommunication | Télétravail | Grade de Master

Postuler maintenant

Partager cette offre