YOUNG POTENTIALS voor de afdelingen productie, planning en logistiek à Destelbergen, Gent, Olen

Onze producten die ken je al. En nu ook ons bedrijf! CULINOR, met hoofdkantoor te Destelbergen (bij R4), is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden in de Benelux. Het bedrijf speelt in op de trend van gezonde, smaakvolle en snel te bereiden verse maaltijden. Dagelijks zijn een 500-tal medewerkers actief in 5 productievestigingen – waarvan 3 gelegen in de Gentse regio en 2 in de Kempen - en borgen kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid. Voor ons hoofdkantoor, centraal warehouse en/of onze productiesites regio Gent of Kempen zoeken we momenteel (m/v/x) Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Culinor is een begrip in de sector van convenience cuisine. Dit hebben we te danken aan onze mensen, hoog opgeleid en vol inzet. Daarom is het ons doel om onze teams verder uit te breiden met YOUNG POTENTIALS en bieden we uitdagingen en kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wij erkennen de unieke eigen bijdrage van iedereen en zijn er trots op samen verder te bouwen aan een mooie toekomst.

 

Hoe werken wij?

Culinor heeft een doe-cultuur waarbij we pragmatisch maar toch altijd doordacht handelen. Bij ons kan je zowel technisch als functioneel bezig zijn en word je specialist of people manager. Afhankelijk van je persoonlijke ambitie, drive en competenties, kom je terecht in één van onze sites (afdeling productie, logistiek, planning, supply chain…) of op ons hoofdkantoor in de centrale diensten.

 

Of je nu bio-ir, voedingstechnoloog, econoom of scheikundige bent, een diploma TEW, biochemie of expeditie hebt. Bij Culinor vind je zeker een job waar jij je thuis in voelt! Culinor is de thuishaven van meer dan 500 collega's met heel wat uiteenlopende profielen. Welk hoger diploma je juist hebt, is voor

ons niet zo belangrijk. Het gaat ons meer om je enthousiaste persoonlijkheid, je ingesteldheid en je wil om bij te leren.

Voor pas afgestudeerde universitairen en professionele bachelors biedt Culinor een management trainee programma aan om zich voor te bereiden op diverse functies binnen onze onderneming.

 

Je krijgt zowel interne (on-the-job) als externe opleidingen en een doorgedreven coaching. Je maakt kennis met allerlei systemen en/of technologieën en ontdek je gaanderwijze welk aspect jou het meeste ligt: functioneel, technisch of leidinggevend.


Heb je het juiste profiel?

·  Je hebt een Master of Bachelor opleiding

·  Je bent gemotiveerd om nieuwe dingen te leren en bent ambitieus

·  Je weet van aanpakken, toont initiatief en denkt mee out-of-the box

·  Je hebt een sterk logisch inzicht en analytisch vermogen

·  Je past je snel aan en bent flexibel wbt taken en uurregeling (werken in ploegen indien nodig)

·  Je bent een teamplayer die individuele uitdagingen en verantwoordelijkheden durft en kan aan gaan en die de lat steeds hoger legt voor zichzelf

·  En een vleugje humor kan er ook altijd bij.

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Destelbergen, Gent, Olen
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Date de publication
30-05-2022
Secteur
Management
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Management | Chef de projet | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Postuler maintenant

Partager cette offre