RELATIEBEHEERDER VERZEKERINGEN (100% of 80%) à Gent

Bernard Dierick Verzekeringen, gespecialiseerd in de verkoop van verzekeringsproducten en de afhandeling van schadegevallen, is een uniek verzekeringsagentschap. Gevestigd in een smaakvol nieuw ingericht pand in het historische centrum van Gent, staat het verzekeringskantoor bekend voor haar persoonlijke aanpak en optimale service aan KMO’s, vrije beroepen, zelfstandigen en particulieren; doelgroepen die een grote expertise vragen op verzekeringsvlak en een grote betrokkenheid. Bovendien kent KBC een uniek distributiemodel waarbij er nauw wordt samengewerkt  met het plaatselijke KBC bankkantoor. Momenteel zoeken we een RELATIEBEHEERDER VERZEKERINGEN (m/v/x): Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, inform

Description du poste

Je functie

Als relatiebeheerder adviseer je cliënten binnen ons agentschap. ● Je werkt zelfstandig offertes uit en onderhandelt autonoom met potentiële en bestaande cliënten, met als doel een op maat gemaakt verzekeringspakket. ● Samen met de zaakvoerder en je collega voer je verkoopactieve adviesgesprekken en zet je je ten volle in om de cliëntenrelaties te onderhouden en uit te diepen. ● Bovendien ben je verantwoordelijk voor het opvolgen en beheren van je polis- en schadedossiers en alle hieraan verbonden administratieve taken.


Je profiel

Ben je contactvaardig en proactief? Werk je heel nauwkeurig en ben je goed georganiseerd? Dan ben jij de relatiebeheerder waar wij naar op zoek zijn!

Je hebt een Bachelor- of Masterdiploma (Financie- en Verzekeringswezen, Handelswetenschappen, Rechten, Bedrijfsmanagement,…), waarbij een eerste werkervaring een extra troef is. Vooral als je deze ervaring hebt verworven bij een verzekeringsmakelaar- of maatschappij. Of op een notariaat. ● Je werkt zelfstandig, maar ook goed in team. ● Bovendien ben je assertief en schrikken telefonische contacten je niet af. ● Je bijt je vast in je dossiers en geen enkele vraag is je te veel. Je zoekt hierbij naar creatieve oplossingen en bent resultaatgericht. ● Het spreekt voor zich dat je sterk administratief onderlegd bent en vlot overweg kunt met de gangbare PC-applicaties.

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Gent
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Job étudiant
Date de publication
29-05-2022
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Autres | Job étudiant | Grade de Master

Postuler maintenant

Partager cette offre