Malheureusement cette offre n'est plus active

Account Manager à Vlaanderen

Hou jij van het uitbouwen van nieuwe contacten en het onderhouden van bestaande relaties? Het meedenken met en het aanbieden van de beste oplossing voor de klant stemt u tevreden? Niet langer in ellelange files maar activiteit in je eigen provincie en veel bij klanten ipv in je firmawagen of op kantoor? Zeer ruime autonomie en vrijheid maar met strakke processen en dagelijkse coaching verhoogt uw prestaties? Werken voor een gezond en winstgevend beursgenoteerd bedrijf in de financiële sector met betaaldiensten voor uitvoeren van betaaltransacties,  e-commerce en m-commerce spreekt u aan? Dan is dit de job voor u ! Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op Step

Description du poste

  • U bezoekt dus klanten/prospect.
  • U analyseert de betalings-behoeften van de klant, zoekt mee naar de meest voordelig oplossing voor de klant en verkoopt onze bedrijfsgerichte en hoogkwalitatieve diensten op een correcte manier (code of conduct).
  • Dankzij ons breed productaanbod, doorgedreven service en hoge klantentevredenheid bereikt u vlot uw target (32 combo  contracten per maand).
  • Eenmaal in de week komt u naar het kantoor te Zaventem voor een coachingssessie en het afgeven van uw getekende contracten.
  • Eenmaal per maand is er een SALES meeting met uw teamgenoten sales België.
  • U rapporteert aan de CCO van het bedrijf.

U bent dynamisch, actief, assertief, sportief en communicatief. U straalt zelfvertrouwen uit en u bent een natuurlijk verkoopstalent met interesse in directe verkoop. U bezit een bachelor-diploma of bent evenwaardig door ervaring.

De target klanten zijn alle handelszaken zoals horeca, kledijzaken,thuisconsulenten, toerisme en ontspanning, mode, diensten, gezondheid (tandarts, dokters, ziekenhuizen, opvang,..), constructiebedrijven, advocaten en notaris, kappers, schoonheidsinstituten,...

Wij vragen een basiskennis van PC en internet en verwachten op wekelijkse basis rapportage van je dagprestaties.

Talenkennis

  • NEDERLANDS   
     

Rijbewijs

B

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Vlaanderen
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Management
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Management | Chef de projet | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite