Malheureusement cette offre n'est plus active

Calculator Luxueuze Villabouw à Gent

Binnen de residentiële bouw bestaat deze onderneming te Gent ondertussen meer dan 50 jaar. De 35 medewerkers staan voornamelijk in voor de renovatie van luxueuze villa’s in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Antwerpen. Deze firma maakt onderdeel uit van een grotere bouwgroep en kent een totale omzet van €150 miljoen. Door de toenemende groei zijn ze momenteel op zoek naar een enthousiaste calculator die de residentiële projecten voor zijn/haar rekening wil nemen. Ben je analytisch ingesteld en op zoek naar een moderne werkomgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer info! Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Hoe zal jouw takenpakket eruit zien?

  • Je staat in voor een gedetailleerde berekening van het totale kostenplaatje van de verschillende projecten in jouw regio. 

  • Je berekent het aantal benodigde bouwmaterialen en het aantal arbeidsuren. Hierna contacteer je de verschillende leveranciers en onderaannemers en vraag je competitieve prijzen op. Je analyseert de binnenkomende offertes en kiest de meest interessante en kwalitatieve optie.

  • Je bent de rechterhand van de projectleiders en zorgt voor een vlotte overgang van de bouwkundige dossiers. Je geeft een woordje uitleg bij jouw berekening en keuzes van materialen waarna zij dit verder opnemen met de eindklanten.

  • Je rapporteert aan de verantwoordelijke van het studiebureau.


Wat verwachten wij van jou?

  • Je behaalde een master- of bachelordiploma in een bouwgerelateerde richting.

  • Een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie is een groot pluspunt.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Gent
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Construction / BTP
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Construction / BTP | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite