Malheureusement cette offre n'est plus active

Facilitair Gebouwverantwoordelijke à Gent

Je komt terecht bij Het Facilitair Bedrijf, waar meer dan 800 collega's samenwerken om alle medewerkers van de Vlaamse overheid een aangename en duurzame werkomgeving te geven. We zijn verantwoordelijk voor het vastgoedbeheer, de werkplekinrichting, facilitaire diensten zoals schoonmaak, catering, logistiek en mobiliteit, en voor aankopen en contractbeheer. Zo helpen we de collega's van de Vlaamse overheid, maar ook lokale besturen en provincies om hun werk optimaal uit te voeren. Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Krijg je energie van klantencontacten? Heb je affiniteit met een brede waaier van facilitaire dienstverlening en met het facilitair beheer van een gebouw? Dan ben jij de gebouwverantwoordelijke die wij zoeken!

De facilitair gebouwverantwoordelijke is hét aanspreekpunt van een groot kantoorgebouw. Je zorgt ervoor dat de dienstverlening in het gebouw op het gebied van events, onthaal, dagelijks technisch beheer, ruimtegebruik,… vlekkeloos verloopt.. Je werkt samen met je collega's uit andere gebouwen, en met collega's van andere afdelingen zoals ons expertisecentrum en bouwprojecten. Je hebt een nauw contact met de klanten en luistert naar hun behoeften en verwachtingen. Als facilitair gebouwverantwoordelijke rapporteer jij aan de regioverantwoordelijke en stel je verbeterpunten voor. In het VAC van Gent zal je leiding geven aan de eventcoördinator, de logistiek assistent en medewerkers hospitality en onthaal.

Het Facilitair Bedrijf heeft 1 vacature voor het VAC Gent.
De eindgesprekken vinden plaats op dinsdag 19 juli 2022, opgelet dit is in de vakantieperiode. Gelieve deze dag al zo goed mogelijk vrij te houden.

Wens je meer info over de afdeling, het takenpakket en/of de selectieprocedure? Download het selectiereglement en bewaar het doorheen de procedure.


Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan onderstaande voorwaarden:

1) Je hebt een bachelor diploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau B binnen de Vlaamse overheid of je bent reeds tewerkgesteld in niveau B bij de diensten van de Vlaamse overheid. De volledige lijst van toeganggevende diploma's niveau B vind je hier:

https://overheid.vlaanderen.be/Bijlage02

.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Gent
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Autres | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite