Young Graduate Program - Sales Traineeship à Antwerpen

In September 2022 start Inventi met een nieuwe editie van het Young Graduate Sales Traineeship. Gedurende 15 maanden leren de ervaren mentoren van Inventi je alles wat je nodig hebt voor een razend boeiende sales carrière en pas je de theorie meteen in de praktijk toe bij één van onze partner-organisaties. Over Inventi Bij Inventi zijn we al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het trainen en coachen van commercieel talent. De bedrijven waar we mee samenwerken zijn stuk voor stuk ambitieuze spelers die met hun producten en diensten de wereld willen veroveren. Zo werken we voor organisaties zoals de Nationale Loterij, Vokans, Cheops Technology, Connecting-Expertise en vele andere. Naast het ondersteunen van organisaties gaat Inventi ook op

Description du poste

Om de brug tussen het werkveld en de schoolbanken te verkleinen, ontwikkelden we bij Inventi het Young Graduate Program, waarbij we onze expertise in verkoop combineren met een uitdagende job bij een van onze partners.  Als Young Graduate  Sales Trainee krijg je dus de unieke kans om opgeleid te worden door onze sales coaches. Tegelijk ga je aan de slag als Account  Manager of Business Developer. In een traject van 15 maanden ontwikkel je zo alle capaciteiten van een topverkoper en geef je je carrière meteen een vliegende start. 


  • Je bent een laatstejaars student of je bent vorig jaar afgestudeerd en hebt een eerste werkervaring. Je kan in elk geval starten op 1 September 2022.
  • Ongeacht de studie die je hebt gevolgd, heb je een passie voor sales en een drive om je te blijven ontwikkelen.
  • Je hebt wel minstens een Bachelor- of Masterdiploma op zak.
  • Verder spreek je vloeiend Nederlands. Frans en Engels zijn in sales altijd een plus.
  • Tot slot ben je gedreven en gemotiveerd om je sales-carrière op de juiste manier te lanceren en zo een vliegende start te nemen.

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Antwerpen
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Date de publication
29-05-2022
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Autres | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Postuler maintenant

Partager cette offre