Malheureusement cette offre n'est plus active

Beleidsmedewerker omgeving (A1a-A3a) à Harelbeke

Harelbeke heeft als organisatie koers gezet richting extern, open, flexibele en innovatieve organisatie. Wij dragen waarden als ‘vertrouwen’, ‘collegialiteit’, ‘klantgerichtheid’ en ‘ondernemerschap’ dan ook uit in onze dienstverlening en onderlinge samenwerking. Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

De stad Harelbeke is een open, flexibele en innovatieve organisatie. We zijn een stad met net geen 30.000 inwoners in volle ontwikkeling, met volle aandacht voor duurzaamheid en klimaatbewustzijn.

We zijn op zoek naar een beleidsmedewerker omgeving. Als beleidsmedewerker omgeving adviseer je alle milieuaspecten in omgevingsvergunningen die op het grondgebied van Harelbeke worden aangevraagd.

Beleidsmedewerker omgeving is een knelpuntberoep. Daarom willen we ook appel doen op ervaren mensen uit de sector die de overstap naar werken voor een lokaal bestuur willen maken. Wens jij je ervaring in te zetten voor een beter Harelbeke, dan erkennen wij deze ervaring in je loon door al je relevante anciënniteitsjaren over te nemen.

Je bouwt een netwerk van contacten uit met exploitanten van onze bedrijven en met omwonenden. Je werkt aan een goed evenwicht tussen lokale bedrijvigheid en een kwaliteitsvolle omgeving in onze stad. Je bent voor de stad het aanspreekpunt voor bodembeleid en helpt in die zin inwoners en bedrijven m.b.t. aspecten van bodemgebruik, overdracht van grond, sanering van grond, grondverzet, … Je bent het eerste contactpunt voor milieu-gerelateerde vragen en gaat steeds op constructieve wijze op zoek naar de juiste kaders voor deze vragen. Je zit mee aan het stuur voor de organisatie van het afvalbeleid in onze stad en tackelt daar de zeer acute uitdagingen zoals behalen van restafvalcijfers, praktische organisatie, adviseren van het bestuur, aanpak van sluikstort en zwerfvuil, … Ten slotte ben je ook het centrale aanspreekpunt voor alle aspecten van integraal waterbeleid: het bereiken van voldoende zuiveringsgraad van onze oppervlaktewateren, het opvolgen van riolerings- en zuiveringsprojecten, de aanpak van droogte, …

Na het bekomen van het attest van lokaal toezichthouder – opleiding die je tijdens je werkuren kan volgen - word je door de gemeenteraad als lokaal toezichthouder aangesteld en ben je dus bevoegd voor het sluitstuk van het omgevingsbeleid, het handhaven van de milieuwetgeving.


Je bent in het bezit van een master diploma of een diploma hoger onderwijs van 2 cycli en slaagt voor het examen. 

Kandidaten met een bachelor diploma kunnen eveneens deelnemen mits het afleggen en geslaagd zijn voor een capaciteitstest.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Harelbeke
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Autres | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite