(Junior) Sales Representative à Amsterdam

Ging jij vroeger al langs alle deuren om verschillende producten te verkopen? Had jij jouw eigen handeltje of misschien heb je al enige saleservaring in jouw professionele carrière? Four Life Sciences is namelijk opzoek naar commerciële kandidaten die een sales carrière ambiëren, de perfecte basis willen leggen of simpelweg hun sales skills willen perfectioneren.Four Life Sciences is gespecialiseerd in Life Science recruitment in de Benelux en Duitsland. Door ons specialisme, snelheid en garantie van kwaliteit veroveren wij de Life Science markt. Onze missie is het verbinden van bedrijven met de beste professionals uit de markt. Four Life Sciences wil nog veel meer groeien! Bij ons krijg je de mogelijkheid om te groeien binnen een onderneme

Description du poste

Wij werken in de aller moeilijkste, maar ook het meest uitdagende tak van de sales: je verkoopt namelijk jouw eigen service. Als je deze tak van de sales onder de knie hebt, kan je alles verkopen! Wij gaan jou door middel van een op maat gesneden trainingsprogramma opleiden om succesvol te worden in de B2B- en B2C-sales. Wat bedoelen wij met op maat gesneden trainingsprogramma? Het niveau qua sales verschilt van persoon tot persoon, dus wij passen het volledig aan op jouw kennis en ervaring. Wat hebben al onze Sales Representatives wel gemeen? Een commercieel inzicht, een duidelijke motivatie om succesvol te worden en daarnaast flink geld te verdienen.
Als Sales Representative wordt je account manager, bemiddelaar, consultant en sparringpartner in één. Jij bent de spil tussen bedrijven en specialisten en overtuig je beide partijen om met jou samen te werken. Vervolgens zorg jij ervoor dat de processen tussen de partijen zo soepel mogelijk verloopt, waar jij gedurende het hele proces als bemiddelaar optreedt om de beste deal voor jouw kandidaat (en jezelf) te krijgen.


  • Wel - Je bent zeer resultaatgericht en je vindt/lijkt het fantastisch om op het hoogte niveau sales te doen
  • Wel - Je hebt HBO werk- en denkniveau en je ben woonachtig in Antwerpen (of je bent bereid te verhuizen)
  • Wel - Geld speelt een belangrijke rol in jouw leven en je bent goed in sales of wilt dit graag leren
  • Niet - Werken onder druk vind je niks en je appt liever dan dat je telefoneert
  • Niet - Je wilt maximaal 40 uur per week werken en je kan niet omgaan met teleurstellingen
  • Niet - Ambitie staat niet in jouw woordenboek je vindt het niks om in een jong team te werken

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Amsterdam
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Date de publication
09-06-2022
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Autres | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Postuler maintenant

Partager cette offre