Design Engineer à SINT-NIKLAAS

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Design Engineering en sta je open voor een tewerkstelling binnen een Elektromechanische omgeving met focus op het ontwerpen van procesinstallaties op maat van de klant? Lees dan zeker verder! Voor een van onze klanten in regio Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een Design Engineer die kan terugvallen op minstens 10 jaar relevante werkervaring. Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Als Design Engineer werk je op projectmatige basis aan het ontwerp van diverse procesinstallaties, dit vanuit een specifieke klantenvraag of vanuit R&D. Jouw dagelijkse taken bestaan o.a. uit:

  • Opvolgen van design, kwaliteit en kostprijs van de projecten die jou worden toegewezen
  • Nadenken over veiligheid en ergonomie bij het aanpassen van bestaande designs en het uitdenken van geheel nieuwe installaties
  • Opmaken van 3D-modellen, uittekenen van componenten en opstellen van stuklijsten en productietekeningen
  • Opmaken van productie-/assemblage-instructies
  • Opvolgen van de nodige data-input in OCE, Creo en de bedrijfseigen database
  • Nauwe samenwerking met collega Design Engineers en externe partners

Ben je in het bezit van een Bachelor of Master diploma Elektromechanica en kan je terugvallen op minstens 10 jaar relevante werkervaring als Design Engineer binnen de machinebouw? Beschik je over een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal en kan je vlot overweg met het MS Office pakket, Creo Windchill en 3D cad software? Laat je je opmerken door jouw positieve ingesteldheid, structurele manier van werken en beschik je daarenboven ook over stevige communicatieve vaardigheden? Kan je zowel zelfstandig als in team werken en hou je van technisch uitdagende projecten? Dan ben jij misschien wel de Design Engineer die wij zoeken!

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
SINT-NIKLAAS
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Date de publication
09-06-2022
Secteur
Construction / BTP
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Construction / BTP | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Postuler maintenant

Partager cette offre