Junior Sales Recruiter à Antwerpen

Als je graag in de sales wilt werken maar nog geen ervaring hebt is dit een mooie eerste stap voor jou: Een betaald traineeship bij een internationale recruitment organisatie. Je begint als recente schoolverlater met een Bachelor in (International) Business, Communicatie of Commerciële Economie en als (onervaren) Junior leiden wij jou op! Heb je een commerciële geest, ambitie naar succes en echte ondernemersmentaliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Werken voor Ambitious People Group is niet zomaar een carrière, het is een way of living. Wij houden ervan hard te werken, resultaat te boeken, onze grenzen te verleggen, leren van andere culturen en het beste uit onszelf te halen. Ambitious People Group is opgericht in 2007 en uitgegr

Description du poste

Tijdens het traineeship van 6 maanden leren wij jou alles wat nodig is om een expert te worden binnen jouw vakgebied. Door constante coaching, feedback van ervaren managers en regelmatig trainingen en cursussen op het gebied van Sales en Recruitment.

Ben je dan alleen maar bezig met trainingen? Nee. Wij geloven sterk in learning by doing. Vanaf dag één mag jij dus al zelfstandig deals gaan closen! Proactief ga jij jouw netwerk van kandidaten en klanten opbouwen om uiteindelijk de perfecte match te maken. Je voert onderhandelingen over arbeidsvoorwaarden, schrijft vacatures en begeleid kandidaten in hun zoektocht naar de perfecte baan. Ook doe je marktonderzoek en volg je de ontwikkelingen op de voet zodat je alle ins en outs van de markt kent. Dit allemaal met ondersteuning van een hecht, gedreven en heel gezellig team.


  • Een Bachelor in International Business, Communicatie, Bedrijfskunde of Commerciële Economie
  • Woonachtend op 30 minuten reizen van ons kantoor aan het Koningin Astridplein in Antwerpen
  • Een onuitputbare bron van doorzettingsvermogen
  • Vloeiend Nederlands in woord en geschrift
  • Een competitieve winnersmentaliteit

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Antwerpen
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Date de publication
09-06-2022
Secteur
Vente au détail / Commerce / Distribution
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Vente au détail / Commerce / Distribution | Employé de commerce | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Postuler maintenant

Partager cette offre