Technisch-Commercieel Adviseur Akkerbouw à Kortrijk

Beschik je over een diploma in biotechnologie, landbouwtechnologie, dierkunde of gelijkaardig? Heb je een affiniteit met de landbouw? Ben je communicatief sterk, heb je doorzettingsvermogen en werk je vlot op eigen initiatief? Lees dan vooral verder! Onze partner is op zoek naar een Technisch-Commercieel Adviseur om hun team te versterken. Dit toonaangevend distributiebedrijf gelegen in regio Kortrijk is internationaal actief binnen de agrarische sector en staat bekend omwille van hun ondernemerschap, klantgerichtheid en kwalitatieve producten. Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Als Technisch-Commercieel Adviseur kom je terecht in een jong, dynamisch team en krijg je de verantwoordelijkheid over de technische en commerciële opvolging van klanten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Na een interne grondige opleiding en inwerkperiode op de baan naar klanten. 80% op de baan, 20% op kantoor in regio Kortrijk of home-office.
  • Adviseren en ondersteunen van bestaande klanten in West-Vlaanderen
  • Optimaliseren van de verkoopomzet
  • Vakkundig advies geven aan de teler voor de toepassing van het juiste product op het juiste moment. Opstellen van teeltadviezen en sproeischema’s en klanten begeleiden tot aan de oogst.
  • Autonome werkattitude, verantwoordelijkheid voor de eigen agenda
  • Rechtstreeks rapporteren aan de Sales Manager

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Technisch-Commercieel Adviseur over een bachelordiploma aangevuld met een voeling voor de akkerbouw. Junior profielen zijn ook welkom. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands. Daarnaast heb je een oplossings- en resultaatgerichte ingesteldheid en ben je zeer klantgericht. Tot slot ben je ook een teamplayer met sterke adviseringsvaardigheden.
 

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Kortrijk
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Télétravail
Date de publication
09-06-2022
Secteur
Ingénieurie mécanique
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Ingénieurie mécanique | Télétravail | Grade de Master

Postuler maintenant

Partager cette offre