R&D engineer à Waregem

Vast Contract – Regio Waregem #textiel #polymeerchemie #R&D Beschik je over een master met chemische specialisatie? Heb je ervaring met polymeerchemie? Ben je op zoek naar een R&D functie in propere industrieomgeving? Lees dan vooral verder! Onze partner is op zoek naar een R&D Engineer om hun team te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in regio Waregem is wereldwijd actief binnen de textiel/chemie sector. Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Als R&D engineer kom je terecht in een productie-omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de uitvoering en opvolging van je eigen productontwikkelingsprojecten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Uitwerken van het ontwerp van het product, van idee tot industrialisatie. Er is een nauwe samenwerking met je collega’s in productmanagement, R&D, productie, kwaliteit… om je doel te bereiken.
  • Uitvoeren van een deel van de testen, ondersteuning van collega’s voor andere testen.
  • Ondersteunen van je collega’s in R&D bij hun projecten met je eigen kennis in jouw specifiek gebied die je opgedaan hebt gedurende je carrière.
  • Optimaliseren en ondersteunen van productieprocessen.
  • Rapporteren aan de R&D manager.

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je over een master met chemische specialisatie aangevuld met een kennis over de polymeerchemie. Ervaring in een R&D functie is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een hands-on ingesteldheid en neem je graag initiatief. Tot slot ben je ook een teamplayer.

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Waregem
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Date de publication
09-06-2022
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Waregem | Autres | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Postuler maintenant

Partager cette offre