JUNIOR SOFTWARE DEVELOPER à Zottegem

Zottegem | Junior software developer | functioneel development | bedrijfswagen | 1087623Over de organisatie Je komt als Junior software developer terecht in een stabiele organisatie (+/- 20FTE) binnen software ontwikkeling, met internationale groeiplannen. Er is binnen deze organisatie weinig verloop, en een grote werknemerstevredenheid. De organisatie levert specifieke software aan verschillende klanten & is Microsoft Gold partner. Er is een grote verscheidenheid aan klanten, zowel private als publieke organisaties doen beroep op de diensten van deze organisatie. Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Jouw nieuwe functie
Als Junior software developer binnen deze organisatie kom je terecht in het projectteam die bouwt aan de inhouse (web)applicatie. Je bent verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van functionele modules binnen het geavanceerd applicatie framework. Hiervoor maak je gebruik van de laatste Microsoft technologie. Ook het onderhoud van de (web)applicatie behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Een tweede deel van jouw takenpakket omvat het bieden van support, zodat je de applicatie kan leren kennen & kan groeien tot een expert. Je werkt projectmatig, maar steeds vanuit het kantoor in Zottegem of van thuis.


Jouw profiel
Voor de rol van Junior software developer heb je idealiter een master/bachelordiploma op zak. Heb je reeds een eerste ervaring, dan is dat een plus. Je hebt kennis van Microsoft- technologie en bent gemotiveerd om een expert te worden in SQL server. De voertaal binnen de organisatie en het team is Nederlands. Naast het Nederlands, kan je jezelf ook vlot uitdrukken in het Engels.

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Zottegem
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Télétravail
Date de publication
09-06-2022
Secteur
Informatique / Télécommunication
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Zottegem | Informatique / Télécommunication | Développeur d'applications | Télétravail | Grade de Master

Postuler maintenant

Partager cette offre