BID WRITER à Strombeek-Bever

Strombeek-Bever | Bid Writer | Flexibele werkuren | NL + FR | 1089567Over de organisatie Je komt terecht in een dynamische omgeving met ruimte voor flexibiliteit gelegen in Strombeek-Bever. Na een degelijke opleiding kom je in een leuk en dynamisch team terecht. Tot slot, wordt een snelle opstart voorzien! Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Je nieuwe functie

Voor onze klant in Strombeek-Bever is Hays op zoek naar een enthousiaste Bid Writer Medewerker om het Tender team te versterken.

Als Bid Writer zal je nauw samenwerken met de teamleader van het Tender Team om tender tijdig in te dienen. Hiervoor houd je rekening met vooropgestelde deadlines en kick-off meetings. Je focust je op het uitschrijven van de teksten waarvoor je steeds kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Daarnaast beantwoord je de vragen van klanten en zoek je intern naar oplossingen voor het probleem. Tot slot, zal je ook opzoekingswerk doen op de websites van de klanten om zoveel mogelijk informatie te vergaren.


Jouw profiel

Voor deze job als Bid Writer is Hays op zoek naar gepassioneerde kandidaten met een zeer vlotte pen. Je helpt klanten met de glimlach verder en haalt hier energie uit maar hebt eveneens een kritisch oog en durft vragen te stellen. Je hebt een goede kennis van zowel het Nederlands als het Frans. Daarnaast heb je bij voorkeur een relevante werkervaring binnen de tenderwereld maar schoolverlaters met een diploma richting Taalkunde of Communicatie komen ook in aanmerking. Je bent stressbestendig en werkt op een gestructureerde manier. Bovendien kan je je makkelijk aanpassen aan nieuwe systemen.

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Strombeek-Bever
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Télétravail
Date de publication
09-06-2022
Secteur
Service client / call center / centre d'appel
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Service client / call center / centre d'appel | Télétravail | Grade de Master

Postuler maintenant

Partager cette offre