Master Beleid in de gezondheidssector à Antwerpen, Brussel, Gent

CTG Health Solutions is voor diverse implementatieprojecten bij haar klanten op zoek naar Masters in de gezondheidszorg om te starten als Junior Medical Software Consultants. Wij geloven dat ICT een effectieve meerwaarde kan betekenen voor de gezondheidssector en mensenlevens kan redden. Het unieke karakter van onze organisatie wordt gevormd door onze consultants. Zij hebben een uitzonderlijke mix van ervaring en kennis in zowel de ICT als de healthcare sector. Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Tijdens je inloopperiode dompelen onze ervaren consultants je onder in de wereld van het elektronisch patiëntendossier (EPD).

Als junior Medical Software Consultant werk je mee aan een vlotte implementatie van het EPD in de ziekenhuizen.

Samen met de zorgprofessionals van de klant analyseer je hun werkprocessen, bepaal je hun bijkomende behoeften en geef je advies over de manier waarop dit in de software kan worden voorzien.

Je helpt mee met de configuratie van de software op basis van de noden van de klant en werkt samen met de zorgprofessionals, de applicatiebeheerders, het IT-departement van het ziekenhuis en de leverancier van het softwarepakket aan een geïntegreerde oplossing.

Afhankelijk van het project leid je de eindgebruikers (artsen & verpleegkundigen) op.


Je hebt de opleiding Management en Beleid van de Gezondheidszorg succesvol afgerond en een goed inzicht in de dagelijkse praktijk en de werkprocessen van een ziekenhuis.

Je hebt een eerste ervaring met EPD software (Primuz, Xperthis, Chipsoft, KWS, Siemens, Alert, EPIC, …) of andere ziekenhuistoepassingen vormt een belangrijke meerwaarde.

Je communiceert vlot (zowel face to face als in groep) en past je snel aan in een nieuwe werkomgeving.

Je bent vlot in zowel het Nederlands als het Frans.

Je dagelijks verplaatsen naar onze klanten in de regio’s Brussel en Gent of Antwerpen is voor jou qua reistijd perfect doenbaar.

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Antwerpen, Brussel, Gent
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Télétravail
Date de publication
09-06-2022
Secteur
Informatique / Télécommunication
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Informatique / Télécommunication | Télétravail | Grade de Master

Postuler maintenant

Partager cette offre