Diensthoofd groen en afval à Schoten

DIENSTHOOFD MET PIT GEZOCHT! Diensthoofd groen en afval (Onbepaalde duur – voltijds) Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Als diensthoofd groen en afval rapporteer je rechtstreeks aan het lid van het managementteam dat verantwoordelijk is voor alle grondgebonden activiteiten van het lokaal bestuur Schoten. Je realiseert samen met je eigen team van een 60-tal medewerkers 4 doelstellingen. Je:

  • Houdt Schoten groen en beschermt het milieu.
  • Zorgt voor de afvalverwerking van de Schotenaren.
  • Bereidt Schoten voor op de klimaatopwarming.
  • Ontfermt je over het welzijn van dieren in Schoten.

Met jouw volledige team ben je verantwoordelijk voor zowel beleid, beheer en uitvoeren van deze opdrachten en het daarbij horend budget. Leidinggeven, organiseren en coachen evenals visievorming en beleid zijn daarbij evenwaardige onderdelen. Je stuurt een divers team aan bestaande uit experten, ondersteuners en arbeiders.

Tegelijk draag je de waarden die we delen met ons personeel uit: open, enthousiast, resultaatsgericht, kostenbewust en altijd gericht op verbeteren. We vinden dat een kader waarin onze 530 medewerkers zich kunnen ontplooien, samen mooie dingen realiseren en trots zijn op hun eigen bijdrage.


Je bent een manager die een divers takenpakket ambieert en je hebt een gezonde interesse in de brede thema’s groen en afval. Ervaring met veranderingsmanagement is een meerwaarde aangezien jouw dienst voor een veranderingstraject staat en er naar jou gekeken wordt om dit in goede banen te leiden. Je bent organisatorisch sterk en je kan jouw toekomstvisie vertalen naar concrete operationele doelstellingen. Je bent communicatievaardig en dankzij jouw enthousiasme en authentieke karakter kan je jouw medewerkers vlot motiveren en inspireren.

Aangezien je voor een grote uitdaging komt te staan, vragen we minstens 5 jaar leidinggevende ervaring. Herken je je in dit profiel en beschik je daarnaast nog over een master- of bachelordiploma? Solliciteer dan nu!

Kandidaten die niet beschikken over een masterdiploma leggen nog een bijkomende capaciteitstest af.

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Schoten
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Télétravail
Date de publication
09-06-2022
Secteur
Management
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Schoten | Management | Manager | Télétravail | Grade de Master

Postuler maintenant

Partager cette offre