Technieker Instrumentatie (M/V/X) à Antwerpen

BETTER ENERGY NEEDS YOUGeef het beste van jezelf aan de energie ! Sluit u aan bij TotalEnergies : meer dan 500 verschillende beroepen in 130 landen. Een verantwoordelijke maatschappij met sterke veiligheids- en ethische standaarden, vele loopbaanmogelijkheden, een cultuur waar innovatie centraal staat en een missie die de 100.000 medewerkers van de groep delen: dag na dag de energie verbeteren. Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Als technieker instrumentatie (meet -en Regeltechnieker) binnen de onderhoudsafdeling van TotalEnergies Refinery Antwerp word je ingezet voor het preventieve en correctieve onderhoud van alle types instrumenten zoals druk-, debiets-, niveau-, temperatuur- en trilling metingen, regelkleppen, DCS en regelaars van complexe instrumentele installaties en programmeerbare sturingen. Bij falingen of problemen stel je zelfstandig diagnoses.

Deel van je boeiend takenpakket is ervoor zorgen dat alle onderhoudsactiviteiten op een gecontroleerde en veilige manier volgens de normen van ISO, AREI en ATEX worden uitgevoerd.

Je volgt de indienststelling van nieuwe, herstelde en gewijzigde installaties op en begeleidt partners bij het uitvoeren van specifieke opdrachten.

Je ben dus verantwoordelijk voor het meehelpen creëren en implementeren van het onderhoudsbeleid en de zorg voor de dagelijks activiteiten binnen jouw afdeling, zoals werkorders uitvoeren en opvolgen, proactief hulp bieden om structurele problemen aan de pakken, … . En dit altijd op een veilige en kwaliteitsvolle manier om zo een maximale beschikbaarheid van onze installaties te garanderen.
Jouw verbetervoorstellen voor een optimale betrouwbaarheid van onze installaties zijn zeker welkom.
Je bent in het bezit van een bachelorsdiploma meet- en regeltechniek, procesautomatisering of automatisering. Een eerste ervaring als technieker instrumentatie is welkom.
Techniek is je passie. Je kan goed analyseren, werkt zelfstandig en gestructureerd.
Je hebt oog voor veiligheid, milieu en kwaliteit. Je bent een teamplayer, contactvaardig en assertief. Je beschikt over de nodige flexibiliteit en neemt graag initiatief.
Computers en IT-toepassingen zijn helemaal je ding.
Je kan je in Nederlands en Engels mondeling perfect uitdrukken.
Je hebt een rijbewijs klasse B.
Voor ons zijn motivatie, competenties en vaardigheden belangrijker dan leeftijd, geaardheid, handicap, etnische afkomst of nationaliteit. Wij moedigen dan ook iedereen aan om te solliciteren.

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Antwerpen
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Date de publication
09-06-2022
Secteur
Ingénieurie mécanique
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Ingénieurie mécanique | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Postuler maintenant

Partager cette offre