INTERNAL SALES OFFICER à Roeselare

Roeselare | fulltime of 4/5e | administratieve/commerciële functie | Kennis NL/FR/EN | vlot met MS Office | 1088850Over de organisatie Dit bedrijf is de leider van schuimproducten in Europa. Ze voorzien al meer dan 50 jaar comfort als grootste producent van polyurethaan schuim en vele gerelateerde producten. Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Jouw nieuwe functie.
In deze rol sta je in voor de volledige orderopvolging van A-Z. Dit wil zeggen vanaf het ingeven en opvolgen van de orders tot de klanten op de hoogte houden gedurende het volledige proces en verder sta je in voor het behandelen van problemen en klachten die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Je houdt prijsaanpassingen nauwgezet bij. Je overlegt intern vlot met de collega's van productie, planning en logistiek om klanten steeds correct te kunnen informeren. Je bent verantwoordelijk voor je eigen toegewezen klantenportefeuille en bent tevens back-up voor je mede collega's. Je rapporteert aan de sales manager.


Wat heb je nodig om succesvol te zijn
Je bent een taalvaardige master of bachelor en hebt idealiter ervaring op een commerciële binnendienst binnen een productieomgeving. Je bent vlot in het Nederlands, Frans, Engels en kennis van het Duits of Italiaans is een mooie plus. Je werkte eerder met een ERP-systeem en werkt vlot met MS Office. Bij voorkeur heb je enige ervaring met SAP. Je bent commercieel en klantgericht ingesteld en gaat graag nauwkeurig te werk. Daarnaast ben je een organisatorisch sterk persoon en kan je vlot prioriteiten stellen om het gewenste resultaat te behalen.

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Roeselare
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Job étudiant
Date de publication
09-06-2022
Secteur
Administration / Secrétariat
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Administration / Secrétariat | Employé de commerce | Job étudiant | Grade de Master

Postuler maintenant

Partager cette offre