TECHNISCH TEKENAAR - WERKVOORBEREIDER INTERIEUR à Ieper

Technisch tekenaar - werkvoorbereider interieur | Meubilair en binnenschrijnwerk | Bachelor Hout of A2 met ervaring | Autocad, IMOS, Proteus | 1088901Over het bedrijf Het bedrijf is een gevestigde waarde in de wereld van projectmeubilair en binnenschrijnwerk met projecten over heel Vlaanderen. Hun focus ligt op grotere projecten zoals ambassades, kantoorgebouwen, banken, scholen, hotels… waarbij hun inbreng varieert van de ontwikkeling van een specifiek meubel tot de realisatie van een totaalinrichting. Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Jouw nieuwe functie
In jouw functie als assistent-projectleider sta je in voor de projectuitvoering waarbij je verkregen dossiers eerst grondig analyseert. Vervolgens ga je uitvoeringsplannen en technische detailtekeningen uitwerken en nadien aanpassen waar nodig. Je vraagt offertes op en bestelt het nodige materiaal. Je volgt de planning van je projecten op. Ook start je de productie op en coördineert deze. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de aanvoer van de werf en projectgebonden administratie.


Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Je hebt bij voorkeur een Bachelor Houttechnologie en kunt terugblikken op een eerste werkervaring. Schoolverlaters kunnen zeker ook hun kans wagen. Ofwel beschik je over A2 diploma en heb je reeds tekenervaring. Je hebt technisch inzicht, werkt gestructureerd en bent communicatief. Verder heb je een goede kennis MS-Office en Autocad 2D. Kennis van IMOS of Proteus is een pluspunt.

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Ieper
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Date de publication
09-06-2022
Secteur
Construction / BTP
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Construction / BTP | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Postuler maintenant

Partager cette offre