Financieel Expert Antwerpen Eiermarkt

bpost is altijd onderweg. We creëren voor onze mensen een omgeving met uitdagende projecten, inspirerende samenwerkingen en de nieuwste technologieën, met interessante job opportuniteiten en opleidingsprogramma's voor iedereen.Binnen dit verhaal zijn wij op zoek naar werknemers die enthousiast zijn om een betrouwbare adviseur voor onze klanten te worden voor het kantoor Antwerpen Eiermarkt. Het spreekt voor zich dat deze functie jou in een elitegemeenschap plaatst die onze beleggingsproducten beheerst en een rechtstreekse invloed heeft op de prestaties van bpost bank en dus onrechtstreeks op die van bpost.Idealiter zoeken wij kandidaten met een bachelordiploma in financiën (bank- en verzekeringswezen), of kandidaten met een sterke affinitei

Description du poste

Beheer van een klantenportefeuille

Samen met de kantoorhouder ben je volledig verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille. Deze portefeuille bestaat uit particuliere klanten. Je identificeert opportuniteiten en stelt bankproducten voor in functie van de behoeften van de klant en met het oog op het versterken van de klantenrelatie.

Prospectie

Je gaat proactief op zoek naar nieuwe klanten, hetzij via leads die je via jouw collega's aan de loketten verkrijgt, hetzij via jouw contacten binnen jouw klantenportefeuille, en je bepaalt de meest geschikte manier om hen te benaderen. Je neemt contact op met deze mensen en overtuigt hen om een afspraak te maken om hun financiële behoeften in kaart te brengen.

Voorspelling en planning

Op basis van jouw jaarplan zorg je maandelijks voor de uitvoering van concrete commerciële acties en evalueer je jouw doelstellingen met de kantoorhouder.


Om deze functie uit te oefenen, lijkt het vanzelfsprekend dat je houdt van intermenselijke contacten en een grote belangstelling voor financiële producten hebt.

· Je hebt een bachelor- of masterdiploma met een financiële oriëntatie en idealiter beschikt je over enige eerste beroepservaring.

· Je bent leergierig en je krijgt de kans om, door met ons samen te werken, de verschillende certificaten te behalen die nodig zijn om in uw functie te slagen. Binnen zes maanden zal je in het bezit zijn van een certificaat Willems en Cauwenberghs Recht.

· Jouw enthousiasme en wens om een commerciële rol op jou te nemen is aanstekelijk.

· Je bent resultaat- en oplossingsgericht en je bent gemotiveerd om de behoeften van de cliënt te ontdekken om hem een passend advies te geven.

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Antwerpen
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Date de publication
09-06-2022
Secteur
Finance / Comptabilité
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Finance / Comptabilité | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Postuler maintenant

Partager cette offre