Malheureusement cette offre n'est plus active

Process Engineer Packaging à Alken

Ga mee. Naar waar, vraag je? Naar waar jouw ambitie je brengt. Want binnen Alken-Maes krijg je de kans om van de meest bruisende uitdagingen te proeven. We herbergen immers topmerken en topmensen. Bovendien behoren we tot de HEINEKEN groep, pure wereldklasse.Bij ons maken we van jou een trotse ondernemer die creatief durft te denken én doen. Je zin voor autonomie en passie zijn belangrijk voor ons, net als je goesting om je mouwen op te stropen en zo zaken echt te verbeteren. Op die manier houden we onze merken vernieuwend én doen we ze groeien.Vanuit die gedeelde dorst naar beter gaan we met z'n allen voor één doel: een betere wereld brouwen,met respect voor onze planeet.Wil je met ons uitgroeien tot de gamechanger die je bent? Volg dan je

Description du poste

JOUW FUNCTIE

Binnen de Packaging afdeling van Alken-Maes werken we elke dag aan de correcte verwerking van het bier van filtratie tot een eindproduct in de vorm van een vat, fles of blik.

Als Process Engineer Packaging sta je in voor het verwerven en ten dienste stellen van kennis en vaardigheden aangaande bedrijfsprocessen in het algemeen, en de productieprocessen in het bijzonder, ter ondersteuning en continue verbetering van diverse productietaken en -processen.

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN

  • Je identificeert veiligheidspunten die verbetering nodig hebben en stelt acties voor om de kloof te dichten
  • Je initieert verbeteractiviteiten om kwaliteitsafwijkingen te vermijden
  • Je coördineert de invoering van veranderingen en modificaties die de implementatie van nieuwe processen/producten mogelijk maken
  • Je optimaliseert het productieproces door technische suggesties te doen voor procesverbeteringen
  • Je beheerst en begeleidt verbeterprojecten van analyse tot oorzaak tot oplossing, en vervolgens de opvolging van de resultaten. Je doet dit samen met de verschillende teams.


JOUW PROFIEL

  • Je behaalde een Bachelor of Master in een relevante technische richting (vb. Electromechanica of Procestechnologie) of gelijkwaardig door ervaring.
  • Je hebt ervaring met continue verbeteringsinstrumenten en -systemen in een productieomgeving
  • Je bent sterk in het zoeken naar oplossingen
  • Je hebt idealiter ervaring met TPM en SAP

Dit is een functie waarin gewerkt moet worden in zowel de dag als de nacht. Om de 2 weken wordt er verwacht om van 18u tot 2u te werken, om ook feeling te krijgen met de nachtploeg. De andere weken zijn het (glijdende) daguren.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Alken
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Ingénieurie mécanique
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Ingénieurie mécanique | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite