Malheureusement cette offre n'est plus active

Laborant 2PL à Kruisem

Vast Contract – Regio Kruisem – 2 ploegen #laborant #chemie Beschik je over een bachelordiploma?  Heb je een grote affiniteit met labowerk en chemie? Werk je graag zelfstandig en nauwkeurig? Lees dan vooral verder! Onze partner is op zoek naar een Laborant om hun team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Kruisem is actief binnen de textielsector. Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Als Laborant kom je terecht in een producctieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het uitvoeren van een uitgebreide variëteit aan laboproeven die zowel chemisch als fysisch zijn. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Standaard tritaties.
  • Testmethoden speciek voor textielindustrie.
  • Nauw in contact met de kwaliteitsverantwoordelijken van verschillende afdelingen.
  • Rapportage van de resultaten.

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Laborant over een bachelordiploma aangevuld met een affiniteit met labowerk en chemische processen. Je hebt kennis van diverse laboanalyses (staalvoorbereiding, titraties, Karl Fischer, etc.). Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast werk je graag zelfstandig en nauwkeurig. Je bent goed in multitasking en je kan een helikopteroverzicht bewaren. Tot slot ben je ordelijk en wens je in een tweeploegenstelsel te werken. Je bent ook bereid om 6 weekenddagen per jaar in te springen.

 

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Kruisem
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Santé / Médecine / Paramédical
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Santé / Médecine / Paramédical | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite