Malheureusement cette offre n'est plus active

Dangerous Goods Specialist à Steenokkerzeel

Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Een dag als DG Specialist

Goede avond! De dag start zoals steeds met een Performance Dialog. Er wordt gesproken over de zendingen die we vandaag zullen ontvangen en wat de prioriteiten zijn. Na de meeting ga je samen met je collega’s de radioactieve zendingen verwerken. De agents zorgen mee voor een correcte sortering en stapeling en jij doet de nodige acceptatie en checks.

Intussen zijn er een aantal DG-zendingen binnen gekomen. Samen met je collega’s begin je aan de controle van deze zendingen. Is alles volgens de wettelijke normen? Je kijkt naar de inhoud, hoeveelheden en verpakking en controleert het papierwerk. Wanneer je toch een zending ontdekt die niet correct is, breng je deze naar de DG-ruimte. Je beschrijft dit duidelijk in het systeem zodat de collega’s van de AM-shift de klant kunnen contacteren om dit op te lossen.

Na een ontspannende pauze begin je met het nakijken van de laadplanningen die je van NCG ontvangen hebt. Aan de hand van deze planning weten de collega’s van de ramp welke containers waar geladen mogen worden. Je controleert of de containers met DG-zendingen juist ingepland zijn en of er voldaan is aan de veiligheidsprocedures. 

02u30: de vlucht QY308 naar Bergamo wordt over een kwartier afgesloten dus je begint met het opstellen van de NOTOC. Dit document is een grote verantwoordelijkheid. Het informeert de kapitein over welke DANGO’s er geladen zijn in dat vliegtuig. Alles gecheckt en klaar! De vlucht kan op tijd vertrekken met de correcte documenten dus helemaal TOP. In totaal zal je 15 NOTOCs maken deze shift.

Tijd voor de rapportages: Je maakt een duidelijk overzicht van welke zendingen je deze week verwerkt hebt en welke er niet compliant waren. Het einde van de dag is in zicht. Je hebt je steentje kunnen bijdragen aan een vlekkeloze operatie en dat geeft je enorme voldoening


Gezocht profiel

  • Je bent bereid en capabel om je kennis en vaardigheden te verbreden en daarvoor de nodige opleidingen te volgen.
  • Je beschikt over een goede PC-kennis (MS Office, AS 400).
  • Je hebt een zeer goede kennis van Nederlands en Engels.
  • Je bent stressbestendig en kan goed samenwerken met verschillende area’s.
  • Je hebt een goede kennis van de DHL-organisatie.
  • IATA-,  ADR- en AVI- certificaat zijn een voordeel.

Shift:

  • Maandag - Vrijdag: 22:00 - 06:00 uur

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Steenokkerzeel
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Management
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Management | Chef de projet | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite