Malheureusement cette offre n'est plus active

PROJECTINGENIEUR TECHNIEKEN à Brugge, ,

Gepassioneerd door HVAC en elektriciteit I Opleiding Elektromechanica, Klimatisatie, Bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring I Eindverantwoordelijke van studiedossier en ontwerp, tot werfopvolging en oplevering I Voor juniors dagelijkse ondersteuning door ervaren collega's I Zeer brede waaier aan projectenOver deze organisatie Onze klant is een multidisciplinair studiebureau die verschillende diensten aanbiedt waardoor ze als allround bouwpartner kunnen optreden voor elk type bouwheer of architect. Men is gekend voor hun kwalitatief werk. Men heeft 2 kantoren van waaruit gewerkt kan worden. Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Over je nieuwe functie
Als projectingenieur technieken bestudeer, calculeer en ontwerp je oplossingen voor de klant inzake HVAC en elektriciteit. Je bent verantwoordelijk voor je projecten vanaf behoeftebepaling bij de klant, het opmaken van het studiedossier tot aan de werfopvolging en oplevering van het project. Je staat dus in nauw contact met de klant, aannemer en eigen medewerkers.
Wanneer je nog weinig ervaring hebt, kan je rekenen op de hulp van gedreven collega's die je gaan bijstaan zo lang jij het nodig acht.
Men heeft een enorme waaier aan type projecten (residentieel, industrieel, overheidsopdrachten), dus kunnen opbouwen in moeilijkheidsgraad. De projecten situeren zich in West- en Oost-Vlaanderen.


Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Studies Industrieel Ingenieur Elektromechanica of Bouwkunde zijn de ideale achtergrond voor deze functie, maar heb je dit diploma niet en ben je toch enorm gedreven in of gepassioneerd door technieken wil men zeker ook kennismaken. Ervaring is zeker een pluspunt, maar goede pasafgestudeerden kunnen zeker ook hun kans wagen! Belangrijk is dat je ervan houdt om samen te werken, want hier heerst een enorme teamspirit.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Brugge, ,
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Thuiswerk
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Autres | Technicien de service | Thuiswerk | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite