Postuler maintenant!

RESTAURANT MEDEWERKER KEUKEN/GRILL

Anvers | Hôtellerie / Restauration | Vente au détail / Commerce / Distribution | Job étudiant | travail de nuit | job week-end | Job saisonnier | temps complet expérience | Temps plein/ CDD

Werkt operationeel in de keuken en hangt hiërarchisch af van de Assistant Restaurant Manager en de zaakvoerder.

Description du poste

DOEL

  • Service naar de klanten toe 
  • Bereiden van hamburgers en salades, garneren van broodjes, frituren van vis- en gevogeltebereidingen en bakken van frieten 
  • Respecteren van interne kwaliteitsnormen en hygiëne standaards. 
HOOFDTAKEN

  • Keukenapparatuur instellen 
  • Alle componenten klaarzetten voor de bereiding van salades en hamburgers 
  • Aan bepaalde werkposten werken: broodjes verwarmen, hamburgers bakken, vis- en gevogeltebereidingen frituren, broodjes met saus, sla en vlees/kip garneren, frieten bakken 
  • Assortiment salades samenstellen volgens model en volgens verwachte verkoop 
  • Instaan voor het onderhoud van werkpost, apparatuur en materiaal 
  • Instaan voor algemeen onderhoud: tafels afruimen, zaal in orde houden, alsook de toiletten en de parking 
PROFIEL

  • Opleiding en ervaring zijn niet vereist 
  • Klantvriendelijk 
  • Flexibel: bereid te werken op zaterdag, zondag en ‘s avonds 
  • Dynamisch, leergierig en werklustig 
  • Teamwork 
  • Stressbestendig 

AANBOD 

  • Boeiende, vaste job met reële doorgroeimogelijkheden. 
  • Opleiding on the job 
  • Correcte verloning 
  • Deeltijds werk

Plus d'Informations

Lieu
Antwerpen
Type de Contrat
Job étudiant, travail de nuit, job week-end, Job saisonnier, temps complet expérience, Temps plein/ CDD
Secteur
Hôtellerie / Restauration , Vente au détail / Commerce / Distribution
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Oui