Malheureusement cette offre n’est plus disponible en ligne

POM West-Vlaanderen zoekt grafisch ontwerper

Marketing / Communication / Publicité / PR | Promotion / Prospection / Force de vente | Job étudiant | Job saisonnier | Temps plein/ CDD

De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) West-Vlaanderen is het instrument waarmee de Provincie West-Vlaanderen haar sociaaleconomisch beleid uitvoert. De werking van de POM West-Vlaanderen is uitgebouwd rond verschillende thema’s, gebaseerd op de strategische nota West-Deal.

Description du poste

* je ondersteunt en voert de communicatie-acties van de POM en haar partnerorganisaties uit, met als opzet visibiliteit te geven aan de werking van de POM en van haar partnerorganisaties. Dit omvat taken zoals opmaak e-vites, gedrukte uitnodigingen, mailings voor events, seminaries, missies …, opvolging drukwerk (naamkaartjes, flyers, brochures …).

* je bent aanwezig en/of je biedt logistieke ondersteuning bij diverse promo-acties i.k.v. projecten met focus op de korte keten (vb.streekproductenmarkten)

* je staat (mee) in voor de organisatie van events, seminaries, missies met als opzet visibiliteit te geven aan de werking van de POM:

• je actualiseert periodiek de informatie op diverse websites beheerd door de POM, met als opzet visibiliteit te geven aan de acties en werking van het team POM (vb. POM website, 100% West-Vlaams …);

We zijn op zoek naar een grafisch ontwerper of een polyvalent communicatieprofiel, in het ideale geval met kennis van grafische pakketten (indesign, photoshop, illustrator,..), kennis van html, kennis van mailingsoftware en vlotte kennis van de Officepakketten.

Plus d'Informations

Lieu
Sint Andries Brugge
Type de Contrat
Job étudiant, Job saisonnier, Temps plein/ CDD
Secteur
Marketing / Communication / Publicité / PR, Promotion / Prospection / Force de vente
Permis de conduire BE/EU exigé
Oui
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Oui
Langues
Néerlandais

Malheureusement cette offre n’est plus disponible en ligne

Chercher d'autres emplois or trouver des offres similaires ci dessous

POM West-Vlaanderen zoekt grafisch ontwerper

De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) West-Vlaanderen is het instrument waarmee de Provincie West-Vlaanderen haar sociaaleconomisch beleid...

lire la suite

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite