Malheureusement cette offre n’est plus disponible en ligne

Ab-Solid zoekt medewerker met bouwkundige achtergrond

Gent | Construction / BTP | Ingénieurie mécanique | Jeune diplômé | Job étudiant | temps complet expérience

AB-Solid is een dynamisch en jong advies- en expertisebureau gevestigd in centrum Gent, gespecialiseerd in veiligheidscoördinatie, plaatsbeschrijvingen en andere aanverwante dienstverleningen.

Description du poste

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een jonge gemotiveerde medewerker met een bouwkundige achtergrond, die zich wenst te specialiseren tot veiligheidscoördinator.

Zowel jobstudenten als pas afgestudeerden, die interesse of affiniteit hebben met het vak van veiligheidscoördinator komen in aanmerking voor de job.

Gezien een belangrijk deel van de job eruit bestaat om zich dagelijks naar verschillende bouw- en telecom-werven te begeven, verspreid over heel Vlaanderen, dient de kandidaat te beschikken over een rijbewijs en mag het maken van frequente verplaatsingen met de wagen geen probleem vormen.

We zoeken iemand die of beschikt over een diploma als Veiligheidscoördinator (niveau B) of iemand die bereid is om dit te behalen.

Plus d'Informations

Lieu
Gent
Type de Contrat
Jeune diplômé, Job étudiant, temps complet expérience
Secteur
Construction / BTP, Ingénieurie mécanique
Permis de conduire BE/EU exigé
Oui
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Malheureusement cette offre n’est plus disponible en ligne

Chercher d'autres emplois or trouver des offres similaires ci dessous

Ab-Solid zoekt medewerker met bouwkundige achtergrond

AB-Solid is een dynamisch en jong advies- en expertisebureau gevestigd in centrum Gent, gespecialiseerd in veiligheidscoördinatie, plaatsbeschrijvi...

lire la suite

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite