Malheureusement cette offre n’est plus disponible en ligne

Flexibele job met gevoel voor taal

Administration / Secrétariat | Design / Art / Mode | Marketing / Communication / Publicité / PR | Jeune diplômé | Job saisonnier | Stage

We zijn op zoek naar een enthousiaste jobstudent met een talenknobbel (minstens goed in 2 talen: Nederlands + Frans en/of Engels en/of Duits en/of Russisch). De exacte dagen en/of weken kunnen in onderlinge overeenkomst vastgelegd worden en zijn flexibel.

Description du poste

Het online opzoeken van informatie over de verschillende tuinplanten die we kweken, en een kort infotekstje schrijven/maken over elke plant. De bedoeling is om een gelijke beschrijving te bekomen in zowel Nederlands en Frans of Nederlands en Engels (of Duits, of Russisch).

Dit kan dikwijls via knip- en plakwerk van het internet, maar de bedoeling is wel om de relevante informatie eruit te halen en tot een correcte, originele tekst te komen.

Plantbeschrijvingen maken gebruik van een specifiek jargon waarmee je vertrouwd moet raken.

Ideaal profiel is:
- iemand tweetalig (Nederlands/Frans of Nederlands/Engels of Nederlands/Duits of Nederlands/Russisch)
- of iemand met goede talenkennis (vertaler, tolk, journalistiek, universitair, hogeschool,...). Idem, minstens 2 talen: Nederlands/Frans of Nederlands/Engels of Nederlands/Duits of Nederlands/Russisch.

--> De vraag is: "Wat kan je en heb je gevoel voor taal?"

Ons bedrijf bevindt zich in Waregem, op de grens met Zulte en Kruishoutem. Het is handig als je van niet al te ver moet komen.Plus d'Informations

Lieu
Waregem, Zulte, Kruishoutem
Type de Contrat
Jeune diplômé, Job saisonnier, Stage
Secteur
Administration / Secrétariat, Design / Art / Mode , Marketing / Communication / Publicité / PR
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Oui
Langues
Anglais, Allemand, Français, Russe, Néerlandais

Malheureusement cette offre n’est plus disponible en ligne

Chercher d'autres emplois or trouver des offres similaires ci dessous

Flexibele job met gevoel voor taal

We zijn op zoek naar een enthousiaste jobstudent met een talenknobbel (minstens goed in 2 talen: Nederlands + Frans en/of Engels en/of Duits en/of ...

lire la suite

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite