Malheureusement cette offre n’est plus disponible en ligne

Twin Promotion zoekt Stagiairs Online- en Offline Marketing

Flandre orientale | Marketing / Communication / Publicité / PR | Promotion / Prospection / Force de vente | Job saisonnier | Stage | Enseignement Secondaire

Nog steeds op zoek naar een leuke stage plaats? Waar je zowel veel kan leren als veel mogelijkheden krijgt? Nu is het jouw kans, Twin Promotion zoekt Stagiairs in Online- en Offline Marketing! Grijp uw kans nu en kom ons jong en dynamisch team vervoegen!

Description du poste

Twin Promotion maakt deel uit van een groep die sinds 1975 ervaring heeft met vastgoedprojecten in België, Luxemburg, Spanje, Frankrijk, Hongarije, Bulgarije en de Verenigde Staten. De groep begon destijds aan de Belgische kust met de verhuur van tweede verblijven die vaak leegstonden.

Wij splitsen ons voornamelijk toe op Frankrijk. Door het groeiende aantal vastgoedprojecten ontstond immers de nood aan een volwaardige Franse tak. Op slechts enkele maanden tijd zijn we uitgegroeid tot een van de leidinggevende projectontwikkelaars op het vlak van toeristisch en residentieel vastgoed.

Wil jij samen met ons marketingteam de groei van Twin Promotion nog sterker laten groeien?

Ben jij zowel geïnteresseerd in online- als in offline marketing?

Dan is een stage bij Twin Promotion een kans om niet te laten liggen! Solliciteer direct via de onderstaande button en dan nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Plus d'Informations

Lieu
Gent
Temps de travail
Elke dag van 9u tot 17u
Type de Contrat
Job saisonnier, Stage
Secteur
Marketing / Communication / Publicité / PR, Promotion / Prospection / Force de vente
Formation requise
Enseignement Secondaire
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Oui
Langues
Français, Néerlandais

Malheureusement cette offre n’est plus disponible en ligne

Chercher d'autres emplois or trouver des offres similaires ci dessous

Twin Promotion zoekt Stagiairs Online- en Offline Marketing

Nog steeds op zoek naar een leuke stage plaats? Waar je zowel veel kan leren als veel mogelijkheden krijgt? Nu is het jouw kans, Twin Promotion zoe...

lire la suite

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite