Malheureusement cette offre n’est plus disponible en ligne

Master Meubel zoekt student voor hulp in de Master Shop in de weekends

Turnhout | Design / Art / Mode | Construction / BTP | Informatique / Télécommunication | Job étudiant | job week-end | Job saisonnier

In de geschenken shop ontvang je klanten, rekent af en pakt cadeautjes in. Tussendoor help je mee aan updates aan onze website en het beheer van de shop in het algemeen.

Description du poste

Master Meubel is een toonaangevende design winkel in Europa. Sinds 30 oktober 2016 opende Master Meubel de Master Shop, een shop in shop waar design accessoires en leuke geschenken verkocht worden. Je maakt van het Master Team, een toffe ploeg die in de weekend de klanten ontvangen en vooral meubelen verkopen. De winkel is open op zaterdag en zondag van 11 tot 18 uur. Je zou verantwoordelijk zijn voor de verkoop in de Master Shop, waar je aan de iMac kan werken aan het invoeren van gegevens voor de website in het Nederlands en het Engels, dit voor producten, merken en designers. Je ontvangt klanten in de shop en helpt hen als ze vragen hebben. Je rekent met hen af en pakt eventueel de cadeautjes met plezier mooi in.

Plus d'Informations

Lieu
Turnhout
Type de Contrat
Job étudiant, job week-end, Job saisonnier
Secteur
Design / Art / Mode , Construction / BTP, Informatique / Télécommunication
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Oui
Langues
Anglais, Néerlandais

Malheureusement cette offre n’est plus disponible en ligne

Chercher d'autres emplois or trouver des offres similaires ci dessous

Master Meubel zoekt student voor hulp in de Master Shop in de weekends

In de geschenken shop ontvang je klanten, rekent af en pakt cadeautjes in. Tussendoor help je mee aan updates aan onze website en het beheer van de...

lire la suite

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite