Malheureusement cette offre n’est plus disponible en ligne

Ga aan de slag als koerier bij HelloFresh in Maastricht!

à l'échelle nationale | Transport / Chauffeur / Coursier | Job étudiant | travail de nuit | job week-end | temps complet expérience | Enseignement Secondaire

Jij gaat elke dag met plezier naar je opleiding. Je leert er veel en je ontmoet er leuke, inspirerende mensen. Maar ook naast je studie wil jij je graag ontwikkelen. Jij bent nu eenmaal zo iemand die altijd op zoek is naar nieuwe manieren om nog meer te leren. Om jezelf nog meer uit te dagen. En als je daardoor flink wat bij kunt verdienen, is het helemaal mooi. Herken jij jezelf hierin? Ben jij daarnaast een goede chauffeur en flexibel inzetbaar? Dan ben jij dé perfecte persoon om aan de slag te gaan bij HelloFresh in Berg en Terblijt!

Description du poste

HelloFresh bezorgt gezonde, verrassende, verse en vooral lekkere maaltijdboxen. Klanten kunnen boxen bestellen voor drie tot vijf complete maaltijden per week. HelloFresh besteedt veel aandacht aan duurzaamheid. Een deel van de maaltijdbox wordt bijvoorbeeld gerecycled. En de producten die over zijn, worden geschonken aan de voedselbank. Ook op logistiek gebied is de organisatie heel vooruitstrevend. Daardoor leer je elke dag weer nieuwe dingen, die je de rest van je carrière goed van pas komen. Bij HelloFresh kom je terecht in een snelgroeiende start-up met leuke collega's.


Je gaat aan de slag als chauffeur in een bestelbus. Jij bezorgt verse maaltijdboxen. Daarmee ben jij altijd weer een welkome verrassing voor de klanten. Je bent het visitekaartje van het bedrijf, in het verkeer én bij het contact met de klant. Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het gehele proces: van het inladen van de boxen tot aan de levering bij de klant. De bezorgdagen zijn zaterdag, zondag, maandag en dinsdag. Een shift duurt ongeveer 7,5 uur.

Klinkt goed? Vinden wij ook! Reageer dus snel op deze vacature, en ga aan het werk in een afwisselende en flexibele bijbaan!


Wat wij bieden?

  1. Je verdient een marktconform salaris.
  2. Je hebt een leuke (bij)baan voor langere tijd.
  3. Je werkt met een mooi product.
  4. Je hebt veel verantwoordelijkheid.
  5. Je doet werkervaring op bij een pionier in de foodmarkt.
  6. Je hebt een inspirerende werkomgeving en een gezellig team!Plus d'Informations

Formation requise
Enseignement Secondaire
Lieu
Maastricht
Type de Contrat
Job étudiant, travail de nuit, job week-end, temps complet expérience
Secteur
Transport / Chauffeur / Coursier
Permis de conduire BE/EU exigé
Oui
Voiture exigée
Oui
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Malheureusement cette offre n’est plus disponible en ligne

Chercher d'autres emplois or trouver des offres similaires ci dessous

Ga aan de slag als koerier bij HelloFresh in Maastricht!

Jij gaat elke dag met plezier naar je opleiding. Je leert er veel en je ontmoet er leuke, inspirerende mensen. Maar ook naast je studie wil jij je ...

lire la suite

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite