Malheureusement cette offre n'est plus active

Ski- of snowboardmonitor Krokusvakantie 2017

Activak vzw is een landelijk erkende jeugdorganisatie die in de eerste plaats binnenlandse en buitenlandse jeugdvakanties voor jongeren van 3 tot 17 jaar organiseert. Verder organiseert Activak vzw ook speelkriebels, speelpleinen en schoolprojecten.

Description du poste

In de krokusvakantie (26/02 t.e.m. 03/03/2017) organiseert Activak een ski- en snowboardvakantie in Oostenrijk voor jongeren tussen 8 en17 jaar. Voor deze vakantie zijn we nog op zoek naar een skimonitor en een snowboardmonitor. Deze monitoren zullen de meegereisde kinderen en jongeren begeleiden bij het skiën of snowboarden en organiseren enkele leuke activiteiten. Tijdens de activiteiten worden de kinderen opgedeeld in twee groepen (8 tot 12 jaar en 12 tot 17 jaar). Bij het skiën en snowboarden zal geen rekening gehouden worden met de leeftijd, maar zal er wel in verschillende groepen, ingedeeld volgens niveau, gewerkt worden.

Informations supplémentaires

Lieu
Merksem
Type de Contrat
Job saisonnier
Secteur
Sport / loisirs / animation , Infirmerie, Formation / Tuteur / enseignement
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Oui
Langues
Néerlandais

Sport / loisirs / animation | Infirmerie | Formation / Tuteur / enseignement | Job saisonnier

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite