Malheureusement cette offre n’est plus disponible en ligne

trainers gezocht

Sport / loisirs / animation | Job étudiant | travail de nuit | Job saisonnier

Motus Revalidatie & Coaching richt zich op de begeleiding naar een betere gezondheid in de ruime zin.Binnen de fitness staan wij voor een intensieve begeleiding op maat met een medisch karakter. Aan de hand van wetenschappelijke test afnames ( inspanningstest, gasanalyse, lactaat metingen, vetmetingen,…) kunnen wij op een hoog niveau persoonlijke trainingsschema’s aanbieden.

Description du poste

Jij staat in voor de fitnessbegeleiding. Je helpt met het afnemen van testen, opmaken en aanpassen van trainingsschema's alsook met de
permanente controle en motivatie van de aanwezige leden; Na opleiding van onze protocol , ben je in staat nieuwe leden in te schrijven en administratieve taken uit te voeren. De concrete uren liggen nog niet vast en kunnen besproken worden.

Je werkt in een nieuwe ' high-end' club met een kleinschalige huiselijke en medische sfeer. Wij ondersteunen uw persoonlijke ontwikkeling en bieden vele kansen aan om een vakspecifieke bijscholingen te volgen. Uw verloning wordt berekend volgens opleidingen en ervaringen.

Plus d'Informations

Lieu
Wasmunster
Type de Contrat
Job étudiant, travail de nuit, Job saisonnier
Secteur
Sport / loisirs / animation
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Oui
Langues
Néerlandais

Malheureusement cette offre n’est plus disponible en ligne

Chercher d'autres emplois or trouver des offres similaires ci dessous

trainers gezocht

Motus Revalidatie & Coaching richt zich op de begeleiding naar een betere gezondheid in de ruime zin.Binnen de fitness staan wij voor een intensiev...

lire la suite

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite