Malheureusement cette offre n'est plus active

Retail Banker Loans - Wilrijk à Anvers

Retail Banker... Contract van onbepaalde duur, functieklasse F, kantoor...   Je rol en... Je bent verantwoordelijk voor het adviseren en begeleiden van klanten en prospecten op de belangrijkste...

Description du poste

Retail Banker Loans
Contract van onbepaalde duur, functieklasse F, kantoor Wilrijk
 
Je rol en werkomgeving
Je bent verantwoordelijk voor het adviseren en begeleiden van klanten en prospecten op de belangrijkste momenten in hun leven, vooral wat betreft onze hypothecaire kredieten en consumentenkredieten.
Je werkt in verschillende kantoren. Je werkt 37 uur/week flex (Je kiest zelf wanneer tussen 8 u en 20 u)  en houdt rekening met onze klantbelofte bij de organisatie van je werk. Je rapporteert aan de Segment Manager Retail Banking.
 
Je voornaamste verantwoordelijkheden
Je onderhoudt een onberispelijke commerciële relatie met je klanten en je expertise is een zeer grote troef.
 • Je staat de klanten en prospecten professioneel te woord met advies op maat.
• Je adviseert en verkoopt hypothecaire kredieten en consumentenkredieten in het kader van de expertise Retail, met bijzondere aandacht voor cross-buy met het oog op de verkoopdoelstellingen van de bank.
• Je gaat op zoek naar spaar- en beleggingsmogelijkheden.
• Je anticipeert op de klantbehoefte en verstrekt advies over de belangrijkste momenten in het leven van de klant: verhuis, aankoop van een wagen, huwelijk, aankoop van een woning ...
 
Je bouwt een professioneel netwerk op, onderhoudt deze contacten en breidt jouw netwerk verder uit met het oog op nieuwe verkoopcontracten en extra klanten voor de ING-kantoren.
 • Je spoort verkoopmogelijkheden op en zet deze concreet om in verkoop.
• Je onderneemt actie tijdens ING-initiatieven om verkopen te realiseren.
• Je neemt spontaan contact op met klanten en prospecten op basis van marketinginzichten en CRM.
 
Je beheert de digitale kanalen en de alternatieve contactpunten op afstand, je toont je klanten hoe ze te gebruiken en zorgt waar nodig voor extra omkadering.
 • Je stelt de directe kanalen en de kanalen op afstand voor: website, Home’Bank, Business’Bank, Mobile Banking, Self’Bank, e-Wall, Competence Centers en de teams van Client Services.
• Je maakt de klanten en prospecten warm voor de digitale kanalen en alternatieve contactpunten op afstand. Je beschikt over de pedagogische vaardigheden om het gebruik van deze kanalen aan te moedigen.
• Je hebt bijzondere aandacht voor de specifieke onlinediensten voor de professionele klanten en voor de kredietverlening via het Business Credit Center.
 
 
Wij zijn op zoek naar
Een collega die niet bang is om ervoor te gaan en die resultaten boekt, die enthousiast is bij het idee om anderen te helpen slagen en die altijd een stap voorsprong heeft. Met andere woorden: je stelt alles in het werk om nieuwe ideeën te verwezenlijken en gaat uitdagingen aan in een complexe en voortdurend veranderende omgeving. Je werkt graag in team, luistert naar anderen en investeert in de anderen om gemeenschappelijke doelstellingen te realiseren. Je stelt gevestigde situaties in vraag en streeft naar creatieve oplossingen voor problemen.
 
Als Retail Banker Loans heb je ook het volgende nodig:
 • Een Bachelor
• Ervaring in de verkoop van kredieten;
• Kennis van de wetgeving en fiscaliteit (bv. de fiscaliteit van de hypothecaire kredieten);
• Vlotte kennis van het Nederlands. Kennis van een extra landstaal kan handig zijn (afhankelijk van de regio);
• Een optimale organisatie van je werk, zodat je je tijd efficiënt verdeelt over de verschillende activiteitendomeinen.
 
Ons aanbod
Een duidelijk doel, een uniek aanbod en een waaier aan flexibele verloning en andere voordelen zoals:
  • Persoonlijke groei & uitdagend werk met eindeloze mogelijkheden om je ambities te verwezenlijken
  • Een informele, dynamische omgeving met innovatieve collega's die je inspanningen ondersteunen
  • Een progressieve en soepele manier van werken waarbij nieuwe ideeën naar waarde worden geschat
Verder kan je binnen de afdeling Retail Clients rekenen op een waaier aan mogelijkheden om te  investeren in je persoonlijke en professionele groei, met:
 
Wij herdefiniëren bankieren. En jij?
Er was nooit een interessantere tijd om bij ING te werken. We bevinden ons op een traject dat toegespitst is op onze klanten, aangedreven wordt door technologie en gestuurd wordt door intelligente, vastberaden mensen. Onze klanten voelen dat onze mensen hen in staat stellen om zowel in het leven als in zaken een stap voor te blijven. En daar zijn we trots op!
 
 


Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Lieu
Anvers
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite