Malheureusement cette offre n'est plus active

Business Banker Pro – Heist op den Berg à Anvers

Business Banker... Contract van onbepaalde duur, Kantoor Heist-op-den...   Jouw rol en...   Je bent verantwoordelijk voor je commerciële portefeuille van professionele klanten en prospecten. Je...

Description du poste

Business Banker Professionals
Contract van onbepaalde duur, Kantoor Heist-op-den-Berg
 
Jouw rol en werkomgeving
 
Je bent verantwoordelijk voor je commerciële portefeuille van professionele klanten en prospecten. Je bent in hun ogen een essentiële partner en antwoordt gunstig op al hun professionele vragen betreffende de activiteiten van de bank en de verzekeringen.
 
Je werkt 37 uur/week (glijdende uren). Je werkt in verschillende kantoren in dezelfde buurt. Je rapporteert aan de Segment Manager Business Banking.
 
Je voornaamste verantwoordelijkheden
Je onderhoudt een onberispelijke commerciële relatie met je klanten en je expertise is een zeer grote troef.
 • Je bent de voornaamste contactpersoon voor de professionele klanten en prospecten die je professioneel advies op maat verstrekt.
 • Je speelt tegelijk in op hun persoonlijke en professionele behoeften. Je hebt een grondige kennis van de producten en oplossingen van ING. Je schenkt in het bijzonder aandacht aan cross-buy.
 • Je anticipeert op de behoeften en houdt regelmatig en proactief contact met het oog op een sterkere relatie en nieuwe verkoopmogelijkheden. Je bouwt een professioneel netwerk op, onderhoudt deze contacten en breidt jouw netwerk verder uit met het oog op nieuwe verkoopcontracten en extra klanten voor de ING-kantoren.
 • Je hebt een neus voor nieuwe verkoopmogelijkheden en zet de nodige stappen om ze te concretiseren.
 • Je maakt je klantenportefeuille groter dankzij je commerciële relatie met je klanten.
  Je beheert de digitale kanalen en de alternatieve contactpunten op afstand, je toont je klanten hoe ze te gebruiken en zorgt waar nodig voor extra omkadering.
 • Je stelt de directe kanalen en de kanalen op afstand voor: website, Home’Bank, Business’Bank, Mobile Banking, Self’Bank, e-Wall, Competence Centers en de teams van Client Services.
 • Je maakt de klanten en prospecten warm voor de digitale kanalen en alternatieve contactpunten op afstand. Je beschikt over de pedagogische vaardigheden om het gebruik van deze kanalen aan te moedigen.
 • Je hebt bijzondere aandacht voor de specifieke onlinediensten voor de professionele klanten en voor de kredietverlening via het Business Credit Center.
   
   

 
Wij zijn op zoek naar
Een collega die niet bang is om ervoor te gaan en die resultaten boekt, die enthousiast is bij het idee om anderen te helpen slagen en die altijd een stap voorsprong heeft. Met andere woorden: je stelt alles in het werk om nieuwe ideeën te verwezenlijken en gaat uitdagingen aan in een complexe en voortdurend veranderende omgeving. Je werkt graag in team, luistert naar anderen en investeert in de anderen om gemeenschappelijke doelstellingen te realiseren. Je stelt gevestigde situaties in vraag en streeft naar creatieve oplossingen voor problemen.      
 
Als Business Banker Professionals heb je ook het volgende nodig:
 • Een bachelor of gelijkwaardig door relevante ervaring;
 • Ervaring in de verkoop van kredieten;
 • Kennis van de wetgeving en fiscaliteit (bv. de fiscaliteit van de hypothecaire kredieten) – commerciële ervaring in adviesbankieren is een vereiste;
 • Goede kennis van het Engels en grondige kennis van een van de landstalen. Kennis van een extra landstaal kan handig zijn (afhankelijk van de regio);
 • Een optimale organisatie van je werk, zodat je je tijd efficiënt verdeelt over de verschillende activiteitendomeinen.
   
  Ons aanbod
  Een duidelijke doelstelling, een uniek aanbod en een flexibel loonpakket met tal van andere voordelen: 
 • persoonlijke ontplooiing en een stimulerende job met talloze mogelijkheden om je eigen ambities waar te maken; 
 • een informele en dynamische omgeving met innovatieve collega’s die je initiatieven steunen;
 • een progressieve en flexibele manier van werken, waarbij vernieuwende ideeën het winnen van conventionele ideeën.
Binnen de afdeling Retail Clients kun je bovendien rekenen op heel wat mogelijkheden om te investeren in je professionele en persoonlijke ontwikkeling met: 
 • de mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen en opleidingen;
 • stimulerende projecten en een intensief leertraject.
 


Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Lieu
Anvers
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non

Anvers | Antwerpen

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite