Malheureusement cette offre n'est plus active

Sales Traineeship Personal Banking Zone Centre à Bruxelles

Description du poste

ING positioneert zich op de markt met een commercieel traineeship. Wij bieden jou een 12 maanden durend traject aan, dat vanaf dag één een boost is voor je carrière en waar je wordt voorbereid op de functie van Personal Banker.

 

Jouw traineeship in de praktijk…

 

Je gaat in een kantoor aan de slag als General Banker Investments. Je zal onder meer instaan voor de verkoop van onze accounts en payments producten, het opspeuren van interessante beleggingsopportuniteiten en het bijstaan van klanten in het gebruik van onze online diensten. Dit alles met het oog op een vlekkeloze werking en het optimaliseren van de resultaten van het kantoor.  Je krijgt de kans om je verworven kennis toe te passen in de praktijk. Alles draait rond je commerciële ingesteldheid en het proactief inspelen op de noden van de klant met oog op het gebruik van het passende kanaal (mobile banking/ phone banking/ smartbanking…). Bovendien detecteer je business kansen voor andere productlijnen en draag je bij tot de financiële groei van het kantoor.

Eenmaal je traineeship succesvol is afgerond, ligt de weg open naar de functie van “Personal Banker”. In deze functie, word je verantwoordelijk voor een portefeuille van vermogende cliënten en staat in voor hun financiële planning. Zo bied je oplossingen voor het beheer van hun vermogen, de bescherming van hun gezin, de financiering van projecten en de opbouw van hun pensioen. Om dit te kunnen verwezenlijken volg je een specifiek opleidingstraject waarin zowel technische know-how, salestechnieken en bancaire basiskennis aan bod komen.

 

Ben jij iemand die…

  • sterk clientgericht is en een kick krijgt van het behalen van deadlines en objectieven

  • die proactief,ondernemend en gedreven is

  • die kickt op het afsluiten van deals.

  • nauwgezet de regels volgt.

  • een echte teamplayer is

En die eveneens…

  • een Master diploma heeft

  • een duidelijk aantoonbare interesse heeft in de financiële wereld, met een voorkeur voor beleggingen.

  • max. 1 werkervaring heeft

  • een perfecte kennis heeft van het Nederlands heeft en daarnaast goed communiceert in het Engels en het Frans.

Jouw werkomgeving binnen ING

 

Bij ING streven we ernaar mensen in staat te stellen een stap voor te zijn, in het leven en in zaken. We geloven dat duurzame vooruitgang gedreven wordt door mensen met de verbeelding en de vastberadenheid om hun toekomst en de toekomst van de mensen rondom hen te verbeteren.

ING België is een creatieve en dynamische werkomgeving waar duizenden medewerkers samenwerken om een differentiërende ervaring te bieden aan retail- en privatebankingklanten en aan particulieren, freelancers, kmo's, grote ondernemingen, instellingen en zakelijke klanten.

Als eerste directe universele bank zijn we een wereldwijde financiële instelling met een sterke Europese basis. We worden al een aantal jaren op rij gezien als de Beste Bank van België en als topwerkgever.

Als dit de werkomgeving is waarin jij kunt bloeien, stel je dan kandidaat en help ons de toekomst van het bankieren te veranderen!


 

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Lieu
Bruxelles
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite