Malheureusement cette offre n'est plus active

Relationship Manager Institutionelen - Business Center Gent

Description du poste

Ben je op zoek naar ...
 
een functie waarin je commerciële relaties ontwikkelt en de rentabiliteit & risico’s van een portefeuille van Institutionele bedrijven beheert 
 
Ben je ook iemand die ...
 
 - een gezonde commerciële ingesteldheid toont
- zeer resultaat gericht is
- een teamspeler is
- problemen oplost
- uitstekende communicatievaardigheden heeft
- bereid is om te investeren in een lange termijn relatie met je cliënteel en prospecten
- stressbestendig is
- leergierig is
- drietalig is (NL/EN/FR)
- goed kan organiseren
- graag een netwerk uitbouwt
 
En beschik je ook over ...
 
- een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring
- kennis van/interesse voor ondernemingen, kredieten en verwante zaken
- sterke interesse in de institutionele sector
 
... dan ben jij misschien onze nieuwe  Relationship Manager Institutionelen (regio Oost – Vlaanderen)
 
Jouw rol ...
 
Binnen de activiteit Midcorporates & Institutionals van ING België, beoogt de Relatiebeheerder Institutionelen de ontwikkeling van de commerciële relaties en van de rentabiliteit van zijn/haar portefeuille met voldoende oog voor de beheersing van de risico's.
 
-- U beheert en ontwikkelt de commerciële relaties met het cliënteel van uw portefeuille en zorgt voor een verbeterde rentabiliteit van dit cliënteel op korte en lange termijn.
 
-  U bent bijzonder business gericht en aandachtig voor de gevoeligheden van de cliënt. U volgt de marktevolutie en de ontwikkelingen van de betrokken sector op de voet.
 
- U bent de geprivilegieerde gesprekspartner voor uw relaties in brede zin: u beheerst alle bankproducten bestemd voor ondernemingen en instellingen. Terzelfdertijd kan u, op basis van uw technische kennis en binnen het kader van de politiek en ethiek van de bank, de cliënt een creatieve oplossing op maat aanbieden als de omstandigheden dit vereisen. De soms complexe aard van deze materie vindt u een mooie uitdaging.
 
- U vertegenwoordigt de bank op formele en informele gelegenheden georganiseerd voor of door cliënten of prospecten teneinde een goed persoonlijk contact te creëren en een netwerk uit te bouwen.
 
- Als goed onderhandelaar kan u de belangen van de bank verdedigen en tegelijkertijd rekening houden met de belangen van de cliënt.
 
- U streeft naar een lange termijnrelatie met uw klanten en een goede verhouding risico/rendement ten voordele van alle betrokken partijen.
 
- U beheert deze relatie met een sterke focus op de synergie met de andere segmenten van de bank. Cross selling in de brede zin, waarbij u pro-actief de collega’s van andere metiers introduceert bij uw klanten.
 
- Uw aanpak is een voorbeeld van customer centricity, waarbij u de verwachtingen van de klant verzoent met de mogelijkheden van de bank. Als problem solver, zowel intern als extern, streeft u er naar op korte termijn een bevredigende oplossing te vinden voor alle partijen.
 
 
Jouw werkomgeving binnen ING ...
 
ING België is, als eerste directe universele bank, een sterke speler op de Belgische markt. De bank biedt alle cliënten een breed assortiment financiële producten en diensten aan via het distributiekanaal van hun keuze (click en face). Tot de cliënten van ING België behoren zowel retail- en private banking cliënten als kleine, middelgrote en grote ondernemingen.
 
ING Commercial banking biedt een breed gamma van financiële diensten en producten aan middelgrote en grote bedrijven. Onze professionals leveren hun klanten op maat gesneden advies en oplossingen op het gebied van kredieten, (internationaal) betalingsverkeer, vastgoed financiering, acquisitie financiering, risico beheer, fusies & overnames, structured finance., ….
 
Locatie
 
Een Business Center  is verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van de bancaire relatie met ondernemingen - cliënten en prospecten - met een zakencijfer van meer dan 1 mio €, of ondernemingen waar de complexiteit van de behoeften of het rendement van de relatie maakt dat een persoonlijke Relationship Manager aangewezen is. De portefeuille van RSM Institutionelen richt zich op klanten/prospecten binnen de Publieke Sector (Gemeenten, Scholen, OCMW, enz…) alsook binnen de sector van de Social Profit (ziekenhuisen, Woon – en Zorgcentra, enz...).


Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Lieu
Gent
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite