Malheureusement cette offre n'est plus active

Recruitment Consultant à Zaventem

Description du poste

Als Recruitment Consultant zal je mee deel uitmaken van de dynamiek en rechtstreeks rapporteren aan de Manager. Je zal opstarten in het kantoor te Zaventem en op termijn zal je het nieuwe kantoor van Hasselt mee helpen uitbouwen!

Jouw takenpakket als Recruitment Consultant:

Jouw doel als Consultant is om de beste match tussen onze klanten en onze kandidaten te vinden.

Als Consultant bestaan jouw dagdagelijkse taken uit:

 • Beheren van een klantenportfolio: Ontwikkelen en onderhouden van contacten, rekruteringsbehoeften van bedrijven detecteren en evalueren zodat je met enthousiasme en creativiteit een rekruteringsoplossing kan aanbieden (commerciële bezoeken, advies, lunches, evenementen, onderhandelingsondersteuning, enz.)
 • Bijdrage leveren aan de strategie van het bedrijf door jouw kennis van de markt over te brengen
 • Rekruteren: vinden van het beste talent en ze plaatsen bij jouw klanten in een recordtijd (screening, interviewen, testen, profilering, follow-up, etc.)

Het ideale profiel:

 • Bachelor en/of Master diploma is vereist, eerste ervaring in een financiële, B2B sales of commerciële functie is een absolute troef (studentenjob, stage, etc.)
 • Uitstekende kennis van het Nederlands is een must en goede kennis van het Engels is gewenst, kennis van het Frans is een troef.
 • Individuele en team targets en KPI’s schrikken je niet af en behaal je binnen een snel evoluerende, competitieve en commerciële omgeving. Je stelt kwaliteit steeds voorop, zowel naar klanten als kandidaten toe.
 • Een ondernemer in hart en nieren, je vindt zowel face 2 face als telefonische contacten boeiend

Wij bieden jou:

 • Team-work. Wij willen allemaal slagen en gelukkig zijn in onze job, hier hechten wij zeer veel belang aan door “echt” samen te werken op een professionele manier waar wij elkaar met respect behandelen.
 • Internationale doorgroeimogelijkheden. Ben je bij ons 2 jaar in dienst, dan kan je je loopbaan verder zetten in een van onze andere kantoren. Heb je altijd al willen werken in Amerika, Australië, New Zealand? Of zelfs in Azië? Bij ons kan dat!
 • Een carrière, niet zomaar een job. Wij rekruteren vandaag onze leiders van de toekomst
 • Een zeer aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met bedrijfswagen (na 6 maanden), bonussen, maaltijdcheques, netto-onkostenvergoedingen en een volledig hospitalisatie en pensioenplan
 • Je zal opstarten in het kantoor te Zaventem en op termijn zal je het nieuwe kantoor van Hasselt mee helpen uitbouwen!

Wil je in jezelf investeren in ruil voor mooie groeikansen? Dan is deze functie van Consultant gemaakt voor jou!

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Lieu
Zaventem
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite